Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix-kijkers bekritiseren The Unforgivable van Sandra Bullock: “Het slechtste einde”

sandra

Hoewel we de nieuwe Netflix-film van Sandra Bullock in ons vorig artikel hebben beschreven als ‘een must-watch’, hebben een aantal kijkers social media gebruikt om één klacht over de film te delen. In The Unforgivable speelt Bullock de rol van Ruth Slater, een vrouw die onlangs is vrijgelaten uit de gevangenis voor moord en die probeert haar leven weer op de rails te krijgen en haar jongere zus terug te vinden na 20 jaar opgesloten te zijn geweest.

Misdaad

Een officiële synopsis luidt: “Ruth Slater (Bullock) is vrijgelaten uit de gevangenis na het uitzitten van een straf voor een gewelddadige misdaad en komt terug in een samenleving die weigert haar verleden te vergeven.” Geconfronteerd met een streng oordeel van de plek die ze ooit thuis noemde, is haar enige hoop op verlossing het vinden van de vervreemde jongere zus die ze gedwongen moest achterlaten.” Als het plot je bekend voorkomt, komt dat omdat het is gebaseerd op de Britse miniserie Unforgiven, met in de hoofdrollen Suranne Jones en Will Mellor en werd uitgebracht in 2009. De film, met ook Jon Bernthal en Viola Davis in de hoofdrol, is op 10 december op Netflix geland en kijkers waren er al enthousiast over. Er is echter één ding waar mensen niet zo blij mee zijn: dat einde.

Bekritisering einde

Zonder spoilers weg te geven, hebben sommigen het einde van de film bekritiseerd en het ‘het slechtste einde’ genoemd. Een kijker schreef: “Degene die de film The Unforgivable op Netflix heeft gemaakt, is in de war wat een vreselijk einde. “Al die spanning en plotwending voor een knuffel van 30 seconden aan het einde.” Een tweede persoon was woedend: “The Unforgivable heeft het slechtste einde van een film aller tijden.” “The Unforgivable is een goede film, maar je moet er zeker de volle aandacht aan besteden”, schreef een derde. ” Ik wilde dat het einde wat gedetailleerder had kunnen zijn met hun interactie.”

Natuurlijk deelde niet iedereen deze kritiek, er was ook een fan die schreef: “The Unforgivable op Netflix is ​​een must see. ” Zoals gewoonlijk is Sandra Bullock geweldig. Het is een geweldige film van het begin tot het einde.” Terwijl zij zich voorbereidde op de rol, ontmoette Bullock blijkbaar vrouwen die in de gevangenis zaten en zegt dat de ervaring haar inspireerde om een ​​tatoeage te nemen en haar hielp een betere moeder te worden. Ze vertelde Extra: “Een van mijn tatoeages was ter ere van een van de vrouwen die ik mocht interviewen die me hielpen inzicht te krijgen in mijn dochter. ” Ook zij ging door het pleegzorgsysteem en er was iets wat vergelijkbaar was en ze zegt: ‘Oh mijn god, dat is mij overkomen. Dat is wie ik was.’ ” Ik kwam thuis en ik ga, ‘Hoe komt het dat ik daarheen ging om haar verhaal te krijgen, en ik ging daar weg omdat ik een betere ouder was vanwege het geschenk dat ze me gaf?'” The Unforgivable is nu te streamen op Netflix.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like