Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix-kijker ‘kon een week niet slapen’ na grootste plotwending

Beeld: WeTell Media

Netflix-kijkers hebben de grootste plotwending onthuld die ze ooit in tv-programma’s zijn tegengekomen – en één serie in het bijzonder zou wel eens de kroon kunnen opstrijken. In een post op X vroeg iemand: “Wat is een film met de grootste plotwending ooit en je wordt er nog steeds gek van als je er alleen al aan denkt?”

Grootste plotwending

Er zijn een heleboel films en series die ons versteld doen staan, maar deze moet wel een van de meest verbijsterende zijn. Een kijker gaf toe dat ze ‘een week niet konden slapen’ na het kijken en was duidelijk geschokt na het kijken naar een bepaalde serie. De Netflix-serie uit 2021 volgt het verhaal van een alleenstaande moeder die terechtkomt in een wereld vol verwrongen hersenspelletjes. De serie is gebaseerd op een roman van Sarah Pinborough, die in 2017 werd gepubliceerd. In Behind Her Eyes raakt de alleenstaande moeder Louise (gespeeld door Simona Brown) verstrikt in een affaire met haar baas, een psychiater genaamd David (Tom Bateman), om vervolgens bevriend te raken met zijn vrouw Adele (Eve Hewson).

Niet alles is wat het lijkt in het huwelijk van David en Adele en de dingen nemen een gevaarlijke en sinistere wending voor Louise, vooral wanneer Adele’s oude vriend Rob weer opduikt uit het verleden. En laten we zeggen dat de plotwending – die een onverwachte bovennatuurlijke wending neemt – je absoluut versteld zal doen staan. In tegenstelling tot andere shows, waar sommige verhaallijnen gemakkelijk kunnen worden voorspeld, zei een fan dat ze ‘niets zagen aankomen’. Ondertussen gaven een aantal andere mensen op X toe dat de serie ‘onderschat’ werd toen hij net uitkwam. Eén persoon zei: “Het verbaast me dat veel mensen er niet over spraken toen het uitkwam. Het was echt goed.”

Grootste plotwending
Beeld: YouTube

Koudste eindes

Een ander voegde eraan toe: “Niemand kan me vertellen dat ze het zagen aankomen, echt niet!” En een derde voegde eraan toe: “Ik raak niet snel van slag van shows/films… Maar deze heeft me nog steeds van streek gemaakt lol.” Een ander zei dat het een van de ‘koudste eindes’ was die ze ooit hadden gezien, terwijl een ander toegaf dat het ‘ze echt raakte’ en daarna nog een hele tijd ‘in hun hoofd zat’. “De eerste serie heeft me echt aangegrepen en zat een tijdje in mijn hoofd,” schreven ze.

“Het moeilijkste is, als je het gezien hebt en het dan aan iemand anders probeert uit te leggen.” “Behind Her Eyes. Een van de beste plotwendingen ooit,” zei een ander. De serie bestaat uit zes afleveringen van 50 minuten en is nu te bekijken op Netflix.

Grootste plotwending
Beeld: YouTube

Het einde van Behind Her Eyes uitgelegd

Als je niet bang bent voor spoilers, zullen we ons best doen om het absoluut bizarre einde van Behind Her Eyes uit te leggen. Het blijkt dus dat Adele bedreven is in astrale projectie (ja, echt) en haar ziel letterlijk uit haar lichaam kan laten treden. Wanneer Louise Adele voor eens en altijd verraadt en David voor zichzelf probeert te stelen, neemt Adele een overdosis heroïne en steekt ze haar huis in brand. Louise – nu door Adele getraind in astrale projectie – probeert Adele te redden en vliegt het huis binnen als een geest zonder lichaam als ze er fysiek niet in kan.

Maar de sluwe Adele kruipt in Louises lichaam terwijl ze weg is en neemt er bezit van, waardoor Louse vast komt te zitten in Adele’s comateuze lichaam en sterft in het vuur. Maar in een andere wending – het blijkt dat Adele eerder een jongen die ze ontmoette bij rehab genaamd Rob had geleerd om astraal te projecteren, en hij betaalde de gunst terug door haar lichaam te stelen, dus we hebben eigenlijk de hele tijd Rob in Adele’s lichaam gezien.

Check ook:

Netflix-app stopt volgende maand met werken op deze 60 tv’s, duizenden mensen verliezen toegang

You May Also Like