Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix-fans ‘kunnen niet wachten’ tot de duurste film van het jaar uitkomt

Netflix-fans 'kunnen niet wachten' tot de duurste film van het jaar uitkomt
Beeld: YouTube Emergency Awesome

Na maanden van hoge verwachtingen is het moment bijna daar: Netflix staat op het punt om de duurste film van 2023 uit te brengen. Naast het tweede deel van het laatste seizoen van “The Crown” en de langverwachte “Chicken Run” sequel, is de aankomende film “Rebel Moon” van DC-legende Zack Snyder een van de meest besproken filmreleases van de 21e eeuw. Deze actievolle film heeft filmliefhebbers sinds de aankondiging in februari vorig jaar in spanning gehouden, vooral omdat bekend werd dat het verhaal zo grootschalig en het budget zo hoog zou zijn dat het in twee delen zou worden opgedeeld.

Hoeveel kost deze film?

De aankomende film Rebel Moon wordt geschat op een kostenpost van maar liefst $166 miljoen (ongeveer 152 miljoen euro) om te produceren, zoals gemeld door Vanity Fair. Deze indrukwekkende begroting is niet verrassend gezien de grootschaligheid van het project en de betrokkenheid van gerenommeerde Hollywood-sterren zoals Anthony Hopkins, Charlie Hunam en Sofia Boutelle. Regisseur Zack Snyder heeft bovendien aanzienlijke middelen besteed aan de creatie van praktische sets en complexe decors in plaats van te vertrouwen op geavanceerde technologie en speciale effecten. Dit alles draagt bij aan de indrukwekkende omvang van de film, die in twee delen wordt uitgebracht op Netflix.

Netflix-fans 'kunnen niet wachten' tot de duurste film van het jaar uitkomt
Beeld: netflix

Rebel moon

De trailer van Rebel Moon, het tweedelige epische avontuur dat al “decennia in ontwikkeling is”, geeft ons een voorproefje van het eerste deel, getiteld “A Child of Fire”. In deze beelden maken we kennis met het personage Kora, gespeeld door Sofia Boutella, een mysterieuze vreemdeling met een intrigerend verleden temidden van vreedzame boeren op de maan Veldt. Ook krijgen we een glimp te zien van Anthony Hopkins’ personage, Jimmy, een eeuwenoude mechanische beschermer die zich schuilhoudt in de vleugels en ontwaakt met een nieuw doel. Naast stukjes van het verhaal biedt de trailer volop actie, met laserzwaarden, robots, explosies en nog veel meer. Het belooft een visueel spectaculaire en meeslepende ervaring te worden voor de kijkers.

Het eerste deel van Rebel Moon, de langverwachte en peperdure film van Zack Snyder, zal op 22 december op Netflix worden uitgebracht.

Na maanden van spanning en anticipatie kunnen filmliefhebbers eindelijk genieten van deze actievolle blockbuster:

Check ook:

You May Also Like