Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Netflix dropt spectaculaire eerste beelden van Ferry: de serie

ferry: de serie

Op 3 november verschijnt eindelijk de spin off van de razend populaire serie Undercover, Ferry: de serie en zojuist heeft Netflix de spectaculaire eerste beelden gedropt.

Plot Ferry: de serie

De gebeurtenissen in de serie vinden plaats tussen wat we eerder al in de serie Undercover en de daarop volgende film Ferry zagen. Hoofdpersoon, Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers, heeft zojuist zijn vriendin Danielle, gespeeld door Elize Schaap, leren kennen. Ferry is ontsnapt uit Amsterdam en heeft zich gevestigd in Brabant om een grootschalige illegale productie op te zetten. Samen met zijn handlangers John, Lars, Remco en Dennis, streeft hij ernaar de leider van de Brabantse onderwereld te worden. Dit is een ingewikkelde en gevaarlijke onderneming, vooral omdat Ferry Danielle’s broer betrekt bij zijn duistere zaken, zonder medeweten van Danielle.

Eerste beelden

Netflix heeft de eerste beelden van de serie gedeeld op YouTube. De teaser belooft een serie vol spanning en actie, in lijn met het eerdere succes van Undercover en de film Ferry. De serie lijkt een mix te zijn van misdaad, drama en romantiek.

Check de spectaculaire eerste beelden van Ferry: de serie hier:

Check ook:

Bron en beeld: Youtube Netflix

You May Also Like