Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Neem een kijkje in de gestoorde nieuwe villa in Miami van Lionel Messi

salaris van Lionel Messi
Beeld: Instagram

De Argentijnse voetballegende heeft onlangs weer toegeslagen, ditmaal op de vastgoedmarkt. Voor een indrukwekkende som van 10 miljoen euro heeft Messi een prachtige villa verworven in het zonnige Florida, met een adembenemend uitzicht op het water in Fort Lauderdale.

Nieuwe aanwins

De locatie van deze nieuwe aanwinst is bijzonder strategisch, vlakbij het DRV PNK Stadium, waar Messi nu schittert als de nieuwste aanwinst van Inter Miami in de Major Soccer League. Voor Messi is dit niet zomaar een huis; het wordt zijn derde kostbare bezit in de buurt.

Begin augustus werd Messi samen met zijn vrouw Antonella en hun drie zoontjes gespot op huizenjacht in Fort Lauderdale – ook wel bekend als het ‘Venetië van Amerika’ vanwege de vele kanaaltjes. Ook kenmerkend aan de stad op zo’n 12 kilometer van het DRV PNK Stadium van Inter Miami: de parelwitte stranden en de vele havens. Het gaat om een zogenaamde ‘off market deal’, waarbij de woning niet op de publieke markt voor verkoop terechtkomt, maar louter wordt aangeboden aan een select groepje van vastgoedmakelaars die als tussenpersoon fungeren tussen koper en verkoper.

Check ook: Ouderlijke dilemma’s: wat als een transman de vrouwen-WC betreedt?

Bron: Manners

You May Also Like