Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Neem kijkje in de ‘spannende volwassenen-cruise’ waar koppels van partner kunnen wisselen

Beeld: Facebook@Temptation Cruises

Je hebt vast wel eens gehoord van deze ‘spannende cruise‘ die beschikbaar zijn voor gewaagde stelletjes, maar je weet waarschijnlijk niet precies hoe het is om aan boord te zijn. Maar misschien heb je wel gehoord over een aantal regels op deze schepen, en hoe vreemd en krankzinnig ze ook mogen klinken, ze zijn er erg streng in.

Spannende cruise

Wat is dan precies het verschil tussen een spannende cruise en een gezinscruise? Nou, afgezien van wat naakt hier en daar, zijn ze alleen voor volwassenen en hebben ze seksuele aspecten. Het zijn geen volwaardige seksfeesten – zoals velen wordt voorgehouden – maar het is verschillend genoeg voor mensen om het verschil te kunnen zien tussen het boeken van zo’n cruise en een gezinscruise. Pittige cruises zijn vaak gericht op gewillige singles en polyamoreuze stellen die op zoek zijn naar een unieke ervaring. De schepen zijn vaak uitgerust met ‘speelkamers’ en natuurlijk ‘kledingvrije’ ruimtes aan boord om je echt vrij te voelen tijdens het reizen op zee.

Er zijn zelfs workshops die je kunnen helpen om je ‘intieme ervaring’ aan boord te verbeteren, terwijl je ook vrij bent om je seksualiteit te verkennen door met andere mensen aan te pappen, of zelfs te swingen als je geïnteresseerd bent. Een TikToker met de naam Bella was aan boord van een van deze Temptation Cruises en deelde dat er themafeesten, spa- en saunafaciliteiten en live burleske shows waren.

Nogmaals, geweldig om te horen, maar de meerderheid van ons zal nooit aan boord gaan van een van deze schepen, dus hoe ziet het er precies uit? Nou, hier is een overzicht van hoe het interieur van een Temptation Cruise eruit ziet, zoals gepost door het bedrijf zelf. Dit is waar je terugkomt na je dagen vol activiteiten aan boord, en het ziet er best mooi uit, niets geks te zien hier.

Spannende cruise
Beeld: Facebook @Temptation Cruises

Interessante gedeelte

We beginnen met het interessante gedeelte, deze ‘playrooms’ zijn de plekken waar mensen en koppels groepsseks activiteiten kunnen doen zoals swingen, hoewel dat niet duidelijk op de website staat. Hier zie je wat lekkers waarmee je aan boord verwend kunt worden. Hier is het erg levendig en hier vinden veel van de late avondevenementen plaats – poolparty’s, themafeesten, noem maar op – het gebeurt allemaal op het pooldek. Oh, en kleding is hier optioneel. Hier kun je je volproppen met het topklasse eten dat het schip te bieden heeft, hoewel je hier wel gekleed moet blijven.

spannende cruise
Beeld: Facebook@Temptation Cruises

Regels

Als je nieuwsgierig was naar de andere regels aan boord, zoek dan niet verder, hier zijn ze:

  1. Boven bikini kleding is optioneel bij alle zwembaden, zonnedekken en aangewezen evenementen.
  2. De alleen voor koppels toegankelijke Desire Miches Resort Hotspot is de enige ruimte aan boord die 100% ‘au naturel’ is.
  3. Gepaste kledij’ moet gedragen worden in alle andere openbare ruimtes, inclusief eetgelegenheden.
  4. Sommige gasten willen hun identiteit graag privé houden – daarom wordt gasten gevraagd om bij het maken van foto’s en/of video’s alleen selfies en close-ups te maken voor persoonlijk gebruik zonder groothoek.
  5. Behandel andere ‘verleiders’ met het grootste respect.
  6. Het gebruik van drugs is niet toegestaan.
  7. Beperk lawaai tot een minimum na middernacht.
  8. Het is alle personeelsleden, oorspronkelijke filialen, merkvertegenwoordigers en iedereen die een commerciële relatie heeft met Temptation ten strengste verboden om intiem met gasten om te gaan of met hen te drinken.
  9. Expliciete activiteiten zijn niet toegestaan in de openbare ruimtes.
  10. Het resort is niet verantwoordelijk voor verloren voorwerpen die buiten het kluisje in uw kamer worden achtergelaten.

Check ook:

Gast op cruiseschip pakt de microfoon en breekt de tent af met Ice Ice Baby

You May Also Like