Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Nederlandse jongen stopt met werken na aankoop Pokémon-kaarten die tonnen waard zijn

pokemon

Waar je vroeger als klein jongetje of meisje al Pokémon-kaarten spaarde en met je vriendjes en vriendinnetjes op het schoolplein ruilde, is dat nu in 2021 niet veel anders. Ben je één van de gelukkigen die zijn verzameling bewaard heeft? Goed teken! Misschien dat je net als deze Nederlandse jongen kunt stoppen met werken. 

Pokémon

De Nederlandse Devin spaarde als kind ook Pokémon-kaarten. Hij had een oude map waar nog een aantal oude kaarten in zaten en met die map startte hij een groot imperium. Onlangs was hij bij radiozender FunX om te vertellen over zijn verzameling én het feit dat hij kan stoppen met werken door zijn Pokémon-verzameling: “Zoals elk kind heb ik m’n moeder gek gemaakt bij de Intertoys om een paar pakjes te krijgen. Op een dag zocht ik naar papieren die nodig waren voor het verkopen van mijn huis en vond ik de oude Pokémonmap. Toen dacht ik: laat me checken wat dit allemaal waard is op Marktplaats.”

Waarde

En of het wat waard is! Het gaat om duizenden euro’s, zegt hij in het interview op de radio. Om die reden besloot hij een handel te starten door zijn kaarten door te verkopen. Dat klinkt makkelijker dan het was: “Ik heb elke Pokémonkaart die bestaat opgezocht om te kijken naar de waarde en wat mensen leuk vinden. Daar heb ik uren en zelfs nachten aan besteed.” Het hele interview kun je hier bekijken! Daarna kun je checken of jouw Pokémon-map nog ergens bij je ouders op zolder ligt…

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like