Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

In deze Nederlandse bioscoop kun je in je eentje gamen!

bioscoop

Slijt jij deze dagen ook achter de televisie met een potje gamen? Je bent niet de enige. We gaan met vierkante ogen naar bed en we staan er ook weer mee op. Een verandering van ruimte is misschien wel beter…

Je kamer met je televisie ken je na een jaar wel uit je hoofd. De kans is groot dat je het gewoon zat bent. Begrijpelijk wel. Dat begrijpt het Cultureel Centrum Landvast in het Zuid-Hollandse Alblasserdam ook! Daarom bedachtte ze iets héél vets.
 

Gamen op een bioscoopscherm

De gemeente Alblasserdam vroeg de organisatie of zij iets konden organisatie voor jongeren die in deze tijd veel thuis zitten. De organisatie, die ook twee gigantische bioscoopzalen heeft, wisten al snel wat zij voor de jongeren konden betekenen: ze wilden jongeren laten gamen op hun bioscoopschermen! De gemeente was het er mee eens en schafde twee spelcomputers voor hen aan. 
 

Tijdvak reserveren

Je kunt inmiddels een tijdvak reserveren zodat je in je eentje of met iemand anders lekker een potje kunt gamen. Je kunt kiezen uit games die ze bij de bioscoop hebben liggen, maar je mag ook je eigen spel meenemen. Landvast biedt dit zes dagen per week aan (zondag niet!) en overwegen zelfs na deze lockdown dit idee voort te zetten. Dat zal wel vet zijn! 
 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like