Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Naakte man zet Vaticaan op stelten

naked_man

Hobby’s zijn er om je leven te verrijken. Zo verzamelt de één postzegels en speelt de ander de hele dag niets anders dan Candy Crush. Natuurlijk kan je het zo spannend maken als je zelf wilt. En als je de kans krijgt, doe het dan gelijk goed. Je leeft tenslotte maar één keer. Een 44-jarige Italiaan dacht hier ook zo over en bedacht dat hij wel weer eens aan iets anders toe was dan zijn nudisten strandje. Zo besloot hij om in zijn blote pielemans een rondje te gaan rennen in het heiligste huis van god: De Sint-Pieterskerk.

En ja, als naaktloper heb je een reputatie hoog te houden en moet je er natuurlijk wel een beetje flatteus uitzien. Dus trek je je strakste sneakers aan om de blits te maken tijdens jouw momentje. De prettig gestoorde Italiaan glipte met zijn kleren aan langs de toegangscontrole om vervolgens in een stiekem hoekje zijn kleding in te wisselen voor zijn adamskostuum. Hij kreeg het met zijn stalen conditie voor elkaar om het hoofdaltaar te bereiken voordat de bewaker hem in de kraag wisten te vatten en zijn ererondje te beëindigden.

De ietwat verwarde man bleek een dakloze te zijn en werd na zijn actie overgebracht naar een psychiatrisch ziekenhuis voor onderzoek. De Italiaanse media raakten maar niet uitgesproken over de actie van de blote man. Vooral niet, omdat vanwege het Heilige Jaar in het bedevaartsoord dit jaar storm loopt. Paus Franciscus zal wel een sprongetje gemaakt hebben in zijn heilige stoel nadat de halvegare bloot loper het Vaticaan op z’n kop wist te zetten. Wat voor straf er boven het hoofd van de dakloze nudist zou hangen is voor zover nog niet bekend, ze kunnen hem in ieder geval niet meer uitkleden.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like