Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Moeder laat stiekem gaatjes schieten bij pasgeboren dochtertje

Beeld: Pexels

Man ontdekte dat zijn vrouw stiekem oorbellen had laten schieten bij hun pasgeboren dochtertje. Zijn onverwachte reactie, het boos verwijderen van de oorbellen, zorgde voor onbegrip vanuit zijn vrouw.

Onaangename verrassing

Hij had gehoopt dat zijn standpunt gerespecteerd zou worden, maar bij zijn terugkeer van een reis werd hij geconfronteerd met een onverwachte verrassing: zijn dochter had oorbellen… “Mijn vrouw en ik hebben een dochtertje van twee maanden, Alicia. We voeren deze oorbellen discussie al voordat ze werd geboren. Ze komt uit een cultuur waar het normaal is, maar ik voel me gewoon niet op mijn gemak bij zo’n pijnlijk proces en zou liever wachten tot ze ouder is, zodat ze zelf kan kiezen.”

“Ik eiste te weten wat er was gebeurd en ze zei dat ze hadden besloten om er een ‘dagje’ van te maken en het gewoon te doen. Ik voelde pure woede en deed onmiddellijk de oorbellen uit en gooide ze weg. Dit maakte mijn vrouw woedend en ze zei dat het verwijderen ervan ‘compleet respectloos’ was. Ze heeft vannacht in de logeerkamer geslapen en praat helemaal niet tegen mij”, schreef hij. 

Check ook: Glennis Grace voor jouw evenement: Wat zijn de tarieven?

Bron: ongelooflijk

You May Also Like