Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Miljonair maakt zichzelf dakloos om te bewijzen dat hij zichzelf in jaar weer miljonair kan maken

Miljonair die zichzelf dakloos maakte voor experiment moest project vroegtijdig beëindigen
Beeld: YouTube

Een man die zichzelf dakloos maakte om te proberen te bewijzen dat hij $1 miljoen kon verdienen in 12 maanden heeft het sociale experiment voortijdig afgebroken, hoewel dat hij nog twee maanden te gaan had.

Sociaal experiment

Miljonair Mike Black kondigde aan dat hij zijn project, getiteld Million Dollar Comeback, had beëindigd nadat hij er in 2020 mee was begonnen tijdens de pandemie. Mike nam afstand van zijn zeven-cijferige bedrijf, begon op banken te slapen, haalde zijn bankrekening leeg en nam afscheid van zijn familie in een poging te bewijzen dat hij in 12 maanden een ‘comeback’ kon maken. Hij ging de uitdaging aan om anderen te inspireren en te laten zien hoe je van ‘niets naar iets’ kunt gaan.

Project voortijdig beëindigd

Mike documenteerde zijn reis op YouTube, maar kondigde aan dat hij het project voortijdig had beëindigd. In een video met de titel ‘I’m Ending the Project Early’ sprak hij zijn abonnees toe en gaf hij toe dat het stopzetten van het experiment ‘het juiste was om te doen’. “Ik heb officieel besloten om het project voortijdig te beëindigen,” kondigde de Youtuber aan. “Hoeveel pijn het me ook doet om dit te doen, vooral met nog maar twee maanden te gaan, ik heb het gevoel dat dit het juiste is om te doen.” Hij voegde eraan toe: “Ik heb persoonlijk met veel dingen te maken gehad en onlangs is er iets gebeurd dat me echt over de rand heeft geduwd.

Persoonlijke gezondheid

“Mijn persoonlijke gezondheid is zodanig achteruitgegaan dat ik er echt voor moet gaan zorgen. Gedurende het hele project hebben we het niet met jullie gedeeld, maar ik ben in en uit de dokterspraktijk geweest.” Hij onthulde verder dat hij lijdt aan twee auto-immuunziekten, waaronder één die de gewrichten aantast en ‘chronische vermoeidheid’ veroorzaakt. “Veel van wat er voor mij aan het licht is gekomen is wat er echt toe doet, gezondheid en dankbaarheid,” zei hij. Mike zei ook dat hij zich alleen nog maar op zijn gezondheid wilde richten en dat hij ook moeilijke tijden in zijn privéleven had doorgemaakt.

65.000 dollar

De miljonair vertelde zijn fans dat de gezondheid van zijn vader achteruit ging en dat hij niet meer zo van filmen hield en gaf toe dat het soms voelde als een ‘karwei’. Black gaf toe dat hij de ‘slechtste zes maanden van zijn leven’ had gehad en zei dat hij zichzelf op de eerste plaats moest zetten en zich moest concentreren op wat belangrijk was. Het lukte hem echter wel om 65.000 dollar te verdienen, wat nog steeds een indrukwekkende prestatie is, hoewel hij niet het hele sociale experiment heeft voltooid.

experiment
Beeld: YouTube

Check ook:

Sociaal experiment: hoe reageren mensen op extreem behulpzame mensen?

You May Also Like