Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Miljoenenjacht-winnaar heeft bizarste reactie ooit wanneer bedrag bekend wordt gemaakt

miljoenenjacht

Iedereen die wel eens heeft meegedaan aan Miljoenenjacht hoopt dat op een dag Winston Gerschtanowitz bij hun op de stoep zal staan om een grote cheque uit te schrijven. Deze keer was het dan eindelijk zo ver voor een man in het Utrechtse Zegveld, maar die bleek niet bepaald onder de indruk.

Bizarre reactie

Wanneer Winston dan eindelijk bij je aanbelt, kun je op veel verschillende manieren reageren. Zo kun je de presentator om zijn nek springen, gaan huilen, gelijk je moeder bellen of een fles champagne opentrekken, om maar eens een paar dingen te noemen. De thuiswinnaar van afgelopen zondag vond het blijkelijk nauwelijks de moeite om zijn dutje op de bank te onderbreken, toen Winston een cheque van 155.000 euro voor hem uitschreef, en had wel een hele bizarre reactie.

Kijkers gaan dan ook massaal stuk om de bizarre reactie van de man, zo blijkt uit de vele reacties op X die het fragment krijgt. Zo schrijft ene Thoiiss: “Die man zal wel denken: sodemieter op met je confettikanon, ik ga lekker ff een potje candy crush spelen.”

Check de bizarre reactie van de Miljoenenjacht-thuiswinnaar hier:

Confettikanon

Vorige week vond er ook al een opvallende incident plaats bij het uitreiken van de cheque aan de thuiswinnaar, toen Winston Gerschtanowitz per ongeluk een confettikanon in het gezicht van de ‘gelukkige’ afvuurde. In de uitzending van zondagavond nam hij dan ook eerst even de tijd om terug te blikken op dat incident en kon gelukkig melden dat ‘het slachtoffer’ er helemaal bovenop is.

Check ook:

Bron: Miljoenenjacht

Beeld: X

You May Also Like