Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

‘Mijn man maakt me jaarlijks zwanger om mijn ‘ellendige’ menstruatie te ontlopen’

Een moeder van twee onthult unieke aanpak voor haar ‘ellendige’ menstruatie: Elk jaar zwanger worden om het over te slaan.

Elk jaar zwanger

Canadese moeder Chantel Schneider, in blijde verwachting van haar derde kind met man Aaron, deelde een humoristische TikTok-video over haar onconventionele ‘menstruatie-preventie’ tactiek. De video, waarin ze grapt over jaarlijkse zwangerschap om menstruatie te vermijden, ging viraal met meer dan 4,5 miljoen views. Chantel playbackt ‘Thank you to my man’ terwijl haar man naast haar staat met hun twee kinderen in elke arm. Reacties varieerden van bewondering voor de ‘supermoeder’ tot verbazing bij anderen.

Chantel is dankbaar dat zwangerschap haar tijdelijk van menstruatie verlost, ondanks dat haar zwangerschappen zwaar zijn. Ze onthulde haar wens voor een groot gezin van ’10 of 8′ kinderen. Het stel deelt hun ouderlijke avonturen met hun 662.000 TikTok volgers onder de naam The Alexander Family, wat verdeelde reacties oproept, variërend van ‘Winst is winst’ tot ‘Dit is mijn idee van de hel’

Reacties

Sommige moeders herkenden zich in Chantel’s ervaring om snel na de bevalling zwanger te raken en een tijd lang niet ongesteld te worden. Een vrouw zei, ‘Meisje, hetzelfde, ik had er drie in drie jaar,’ terwijl een andere opmerkte, ‘Hetzelfde – nam wel een pauze in 2022.’ Ze waardeerden ook het voordeel van kinderen met vergelijkbare leeftijden voor het delen van speelgoed. Aan de andere kant konden sommigen zich niet voorstellen constant zwanger te zijn, zelfs als dit betekent dat ze hun menstruatie overslaan.

Check ook: KNAPPE MOEDER EN DOCHTER VEROVEREN INTERNET: ‘MENSEN DENKEN DAT WE ZUSJES ZIJN’

Bron & beeld: Braw

You May Also Like