Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast geeft drive through-medewerkers een hartaanval met brute Michael Myers-prank

Michael Myers Prank in de Drive-Through
Beeld: TikTok AkilCurrie

Je rijdt rustig naar de drive-through van je favoriete fastfoodrestaurant en plotseling verschijnt niemand minder dan Michael Myers, het angstaanjagende personage uit de iconische film ‘Halloween’ van John Carpenter uit 1978. Het is het seizoen voor griezelen, en deze grappenmaker heeft besloten om oude kleren van zolder te halen en onschuldige klanten bij de drive-through flink te schrikken. Wat volgt, is een hilarische Michael Myers prank die zowel bij de medewerkers als bij de klanten voor de nodige spanning zorgt.

Een Onvergetelijke Drive-Through Prank

Sommige pranks zijn zo briljant in hun eenvoud dat je je afvraagt waarom niemand eerder op het idee is gekomen. Dat geldt zeker voor de persoon die besloot om als Michael Myers door de drive-through van een fastfoodrestaurant te gaan. Voor degenen die niet bekend zijn met het personage, Michael Myers is de antagonist in de iconische horror film ‘Halloween’. Hij staat bekend om zijn ijzingwekkende masker en meedogenloze daden.

Gekleed als Michael Myers

Het idee is simpel maar doeltreffend. De prankster kleedt zich als Michael Myers, met het kenmerkende masker en een outfit die rechtstreeks uit de film lijkt te zijn gekomen. Vervolgens rijdt hij rustig naar de drive-through en verschijnt plotseling aan het raampje. De reacties van de medewerkers en klanten zijn onbetaalbaar. Bij de eerste verschijning van ‘Michael’ slaat de schrik onmiddellijk toe. Een dame schrikt zo hevig dat ze per ongeluk haar hele milkshake over de ‘horror legende’ gooit. Een begrijpelijke reactie, gezien de onverwachte gast aan haar raampje. Het is duidelijk dat de prank meteen een groot succes is.

Onvergetelijk

Maar de lol stopt daar niet. De prankster besluit nog een keer langs de drive-through te gaan, en deze keer is de reactie anders. In plaats van angst is er nu verwondering en zelfs een beetje opgetogenheid. Wie kan er nu zeggen dat ze oog in oog hebben gestaan met een horror icoon terwijl ze hun fastfood bestelling plaatsen? De medewerkers lijken ook te genieten van de humor in de situatie. Ze reageren koeltjes op de tweede verschijning van ‘Michael’ en besluiten zelfs om hem te filmen. Het is duidelijk dat ze de grap waarderen en bereid zijn om deel uit te maken van deze onvergetelijke drive-through ervaring.

Horror icoon

Dus, de volgende keer dat je in de rij staat bij de drive-through, denk dan aan deze geweldige prank en laat een glimlach je gezicht verlichten. Zelfs als er een horror icoon aan je raampje verschijnt, is er altijd ruimte voor een beetje humor en plezier in ons leven. Geniet van je maaltijd en onthoud dat lachen de beste saus is.

@akilcurrie

Michael Myers drive thru prank”Hood Edition”…🤣🤣🤣🤣🤣 Why won’t they serve Mike?🤷🏾‍♂️🤣🤣🤣🤣 #michaelmyers #michaelmyersprank #michaelmyersmask #scareprank #prank #drivethruprank

♬ original sound – AkilCurrie
@akilcurrie

Had to break character for this one. Its getting harder to do these pranks in my city without getting reconized😂 I appriciate the support. Shout out to my guy Yusuf🗣️ He’s a real one! And thank you all for watching these videos. More bangers otw😤🎃 #michaelmyers #michaelmyersprank #michaelmyersmask #scareprank #prank #drivethruprank

♬ original sound – AkilCurrie
@akilcurrie

Michael Myers drive thru prank “Hood Edition” Shorty threw water all over me🤣🤣🤣🤣💦 #michaelmyers #michaelmyersprank #michaelmyersmask #scareprank #prank #drivethruprank

♬ original sound – AkilCurrie

Check ook:

Bron: TikTok AkilCurrie