Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Met deze telefoonkluis raak jij nooit meer afgeleid

telefoonkluis

Kom je ook nooit aan je werk of studie toe met je telefoon naast je zijde? Je bent echt niet de enige! Het is ook heel erg afleidend als je continu berichtjes krijgt of als je je Facebook- en Instagramfeed wil checken. Gelukkig is er nu een oplossing voor jouw digitale verslavingen!

Telefoonverslaving

Maak kennis met de telefoonkluis. Het idee erachter is eigenlijk heel erg simpel: je legt je telefoon in een daarvoor bestemde kluis en je kunt een bepaalde tijd niet op je telefoon. In de deksel van de kluis zit een tijdslot die je zelf kunt instellen. Wil je je een half uurtje concentreren zonder telefoon? Of juist een paar uur? Dat kun je allemaal instellen!

Productiever

Handig principe dus en het is ook nog eens fijn dat er ook andere dingen in passen dan een telefoon. Wat dacht je namelijk van een gameconsoler? De telefoonkluis is beschikbaar in drie kleuren: wit, blauw en zwart. Mocht je gebeld worden dan is het alleen niet zo’n handig systeem: je moet de telefoonkluis dan kapot maken om bij je telefoon te komen, dus daar moet je van tevoren over nadenken. Een telefoonkluis heb je al voor een paar tientjes! Je kunt zo’n telefoonkluis hier kopen op Bol. Op naar een productievere toekomst! Check de actuele prijs hier op Bol.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like