Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

14x Facebookposts van mensen die nog te dom zijn om te p*epen

14x Facebookposts van mensen die nog te dom zijn om te p*epen

Je hebt het vast weleens voorbij zien komen op je eigen tijdlijn: posts van mensen die een heel domme opmerking maken, maar zelf niks doorhebben. Eerlijk is eerlijk, we kunnen er wel om lachen. Door de jaren heen zijn er heel wat van dit soort pareltjes langsgekomen, waaronder deze 14 Facebookposts!

Algemene kennis of niet?

We snappen dat niet iedereen alles kan weten, maar sommige dingen behoren gewoon tot algemene kennis, toch? Toch?! Nou ja, blijkbaar niet dus. Het kan soms flink tegenvallen hoeveel (of eigenlijk: hoe weinig) mensen weten. Iets wat voor jou heel logisch klinkt en is, hoeft niet zo voor een ander te zijn en sommige mensen zijn gewoon echt te dom om te poepen.

14x domme Facebookposts

Deze Nederlandse Facebookposts bewijzen maar weer dat (algemene) kennis niet te koop is. Leun achterover, scroll door de posts heen en laat de Facebookberichten over je heen komen. Het is vermakelijk om te lezen én je voelt je achteraf toch een beetje slimmer dan normaal. Dat is ook weleens fijn! Welke opmerking van jouw vriend(in) zou hier héél goed tussen passen? Zet het onder het Facebookbericht van dit artikel!

1.

2.

3.

4. 

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Check ook:

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply