Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mensen gaan los op video Peter Gillis-camping: “Allemaal weekje verlof gekregen”

peter gillis camping

Niet iedereen heeft het geld om ieder jaar naar Ibiza of Mexico te vliegen, dus vieren veel Nederlanders hun vakantie op een camping in Nederland. Een aantal van die campings vind je op de Oostappen-parken van Peter Gillis, maar die hebben niet bepaald een goede reputatie. Een TikTok-video van camping Prinsenmeer zorgt nu voor flink wat reacties online.

Enkelband

Een van de gasten is zanger Lenie Gerrits, bekend van het nummer De Rolleman, die een video online zette van de gezelligheid op de camping. Niet iedereen heeft echter hetzelfde idee bij de term ‘gezelligheid’, zo blijkt wel uit de reacties. Zo schrijft ene Joanna: “100 jaar bajes!” en Elaf: “Kijk allemaal VakantieVeilingen mensen!” Ene Harold Spacecake grapt: “Allemaal een weekje verlof gekregen. Denk erom, de enkelband kan niet tegen water.”

Check de video van de Peter Gillis-camping hier:

@leniegerrits.1971 @Oostappen Prinsenmeer #zon#zee#strand#📸#🍻#☀️#🍹#reizigers#onscultuur #bekendenederlanders #tiktok #sfeer #viraltiktok ♬ origineel geluid – Lenie Gerrits

Totale aso’s

Eerder zorgden de beelden van een stelletje totale aso’s die op een terras van een Oostappen-park voor overlast zorgden verbazing online. Op de beelden zagen we een gezelschap, bestaande uit twee koppeltjes en een zoontje, die op een van de parken op het terras zaten, en vermoedelijk al even flink aan de drank zaten. Een van hen besloot dan ook een ‘mooie videoboodschap’ om te nemen voor Peter Gillis: “Nou jongens, met die k*****r Gilles moeten we toch een klein beetje gezellig worden. Dus we zitten gewoon tussen die idioten in. Allemaal de rotk*****r. Peter, met je vieze bek. Hahahahahaaaa ha ha. Hey, vieze h**renn**ker. Hahhahhaaa. Kijk, je terras is leeg, volgende week geen Rolls Royce.

Check ook:

Bron en beeld: TikTok Lenie Gerrits

You May Also Like