Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Mensen gaan los om blote foto Jim Bakkum: ‘Was de olie in de aanbieding?’

Mensen gaan los om blote foto Jim Bakkum: 'Was de olie in de aanbieding?'
Beeld: Instagram Jim Bakkum

De nostalgie van het terugkijken naar momenten uit een vervlogen jeugd kan soms overweldigend zijn. Wanneer men oude foto’s tegenkomt, kan men zich soms verbazen over hoe men er vroeger uitzag. Recentelijk beleefde onze geliefde zanger en acteur, Jim Bakkum, zo’n moment, tot grote hilariteit van zijn volgers. Na het posten van een blote foto gingen mensen los en vroegen ze aan Jim Bakkum of de olie in de aanbieding was.

Herinneringen en humor

Het maakt niet uit welke dag van de week het is, het terugkijken naar het verleden kan altijd voor een glimlach zorgen. Veel fans herinneren zich nog wel de periode waarin Jim voor zijn rol in de film ‘Onze Jongens’ intensief trainde in de sportschool. Onlangs deelde hij een foto van zijn indrukwekkende fysiek uit die tijd op Instagram, waarmee hij fans een blik gunde in zijn persoonlijke ‘schatkist’ van herinneringen. Zo’n openhartige terugblik kan uiteraard reacties uitlokken, en een van zijn vrienden, Jan Versteegh, liet de kans niet voorbijgaan om een opmerking te plaatsen. Hij suggereerde grappend dat Jim misschien wat veel olie had gebruikt voor de foto. Jim, met zijn kenmerkende gevoel voor humor, gaf echter aan dat zijn huid destijds van nature zo glansde. Maar of dat nu waar is of dat het misschien te maken had met een goede dagcrème, dat blijft de vraag.

Opvallend detail

Wat de foto extra intrigerend maakte, was een opvallend detail dat sommige volgers opmerkten: de schaduw van Jim’s duim. Dit leidde tot speculaties, maar Jim wist op typische wijze de luchtigheid te behouden door met een knipoog te reageren met een aubergine-emoji. Het is een feit dat iedereen momenten heeft gehad waarop ze schitterden. Het terugkijken naar dergelijke tijden kan een bron van vreugde zijn. Maar de ware charme ligt in het vermogen om jezelf niet al te serieus te nemen. En op dat gebied is Jim onverslaanbaar. Hoewel de dagen van zijn bodybuilding misschien achter hem liggen, blijft zijn gevoel voor humor onveranderd, en dat is waarom hij zo geliefd blijft.

Check ook:

Bron: loesoe.nl, Instagram Jim Bakkum