Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Meisje verdedigt op prachtige wijze haar keuze voor een zwarte pop!

sophia-benner-zwarte-pop

Foto: Brandi Benner / Facebook

Een Amerikaanse caissière is keihard op haar plaats gezet door een 2 jarig meisje. De caissière begreep namelijk niet waarom het blanke meisje een donkere pop uit had gekozen. 

Het twee jarige meisje, genaamd Sophia Benner, mocht van haar moeder een pop uitkiezen, omdat ze al een maand lang keurig netjes op het potje haar grote behoefte deed. Toen Sophia door haar moeder meegenomen werd naar de speelgoed winkel, viel haar oog al snel op een zwarte dokterspop. Brandi Benner (moeder van Sophia) keek absoluut niet verbaast op, immers wil de kleine Sophia later ook dokter worden. 

Maar de vrouw achter de kassa begreep er echt helemaal niks van en vroeg Sophia meerdere malen of ze deze pop nu wel echt wilde. Het argument van de kassajuffrouw was alsvolgt: “Deze pop lijkt toch helemaal niet op jou? Er zijn heel veel andere poppen die meer op jou lijken dan deze.” 

Gelukkig liet Sophia zich niet uit het veld slaan en antwoordde magistraal. “Waarom lijkt deze pop niet op mij? Deze pop is een dokter, net als ik. Zie je haar mooie haar en stethoscoop niet? Ik ben knap meisje en dit is ook een knap meisje.” 

Gevolg was dat de caissière met een bek vol tanden stond en besloot haar argument naast haar neer te leggen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like