Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Meisje heeft mysterieuze aandoening waardoor ze bloedt uit haar ogen

x1406

 

Iedereen verliest op z’n tijd wel eens bloed. De ene keer bloedt het wat heftiger dan de ander, maar meestal stopt dit wel na ongeveer een kwartiertje. Het is alleen niet echt de bedoeling dat dit langer dan een uur blijft aanhouden, laat staan een dag, laat staan een paar jaar. De 17-jarige Marnie Harvey weet maar al te goed hoe het is om te bloeden als een rund. Ze heeft namelijk een bizarre aandoening waardoor ze al drie jaar lang aan één stuk door bloedt.

Het eindeloze bloedvloeien begon allemaal in 2013 toen ze heel onschuldig een aantal bloedspetters op haar slaapkussen vond. Aangezien ze nooit ergens last van had besloten ze naar de huisarts te gaan, die vertelde haar dat er niet veel aan de hand zou kunnen zijn. Het bloeden werd hierna alleen maar erger en erger en de artsen wisten er geen raad mee. Toen ze vorig jaar juli op een dag in de spiegel keek zag ze dat er bloed uit haar ogen stroomde. Ze schrok zich te pletter en sinds die dag durfde ze niet meer uit huis te gaan. Ondertussen is haar aandoening alleen maar erger geworden. Ze bloedt inmiddels zo’n vijf keer per dag uit haar oren, ogen, neus en sinds kort ook uit haar tong en hoofdhuid. De artsen staan voor een raadsel en noemen haar dan ook ‘The Mystery Girl’. Ze blijkt enigste uit Groot-Brittannië te zijn die deze aandoening heeft waardoor er plotselinge bloedverliezen ontstaan.

Het arme kind durft niemand onder ogen te komen, omdat ze bang is dat mensen van haar schrikken. De bizarre bloedingen lijken wel iets weg te hebben van het mysterieuze verschijnsel ‘stigmata’ waarbij er plotselinge bloedingen ontstaan aan hoofd, handen en voeten als een symbool van de lijdenstekens van Jezus. Voor zover de nuchtere familie weet hebben ze geen religieuze achtergronden en willen ze nou eindelijk wel eens een antwoord op de onverklaarbare bloedingen. Laten we hopen voor Marnie en haar omgeving dat de 17-jarige niet gewoon last heeft van een extreme menstruatiecyclus.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like