Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Meisje eet van adventskalender, maar dat blijkt voor katten te zijn

Beeld: Pixabay - ua_Bob_Dmyt_ua

Een adventkalender mag tijdens de feestdagen niet ontbreken. Het leukste eraan is wanneer je elke dag ook nog eens iets lekkers krijgt. Een chocolaatje bijvoorbeeld. Dat dacht de Britse Alissa Davies-Evans van 9 jaar ook. Alleen haar kalender had geen bruine chocolaatjes, maar groene en niet bedoelt voor kleine kinderen, maar katten.

Rare smaak

Ook al smaakten de snoepjes een beetje vreemd, ze wilde niet flauw doen en besloot ze op te eten. Maar na vier dagen had ze er toch genoeg van. Toen haar moeder maar niet kon begrijpen waarom Alissa toch de snoepjes niet wilde eten, besloot ze de kalender zelf maar eens te inspecteren. Wat bleek? De kalender bleek voor katten te zijn gemaakt.

Zo vertelde de moeder aan de Sun: “Ze zei dat ze een beetje vreemd smaakten, maar ze had niet gezegd dat ze vreselijk waren, dus ik vergat het gewoon.”

Beeld: Pexels – Lisa Fotios

Vond ze niet lekker

Zo vertelde de moeten ook: “Alissa had ze al een paar dagen niet gegeten en toen ik vroeg waarom ze de doos naar mij toe bracht. Ik herinner me dat ik dacht dat ze er grappig groen uitzagen en geen chocoladegeur hadden.

Toen ik de kalender omdraaide en las dat het de smaak van yoghurt en kattenkruid was, kon ik het niet geloven – en dat het 11 dagen duurde voordat we het merkten.”

Maar gelukkig zijn de ingrediënten niet schadelijk: het meisje kon gewoon weer gezellig kerst vieren. 

Bron: Sun

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like