Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

McDonald’s medewerker neemt op spectaculaire wijze ontslag!

spinsnl1_0

Martin Reiter werkt bij de McDonald’s en was een van de armste medewerkers binnen het bedrijf. Alleen dat veranderde allemaal op een dag. En hij besloot op briljante wijze ontslag te nemen bij de fastfoodketen. 

Martin is geen jongen die houdt van een vast contract en wisselt om de negen maanden ongeveer van een baantje. Zo heeft hij al voor de plaatselijke supermarkt gewerkt en kwam hij zodoende terecht bij de McDonald’s in Utrecht. Echter had hij nooit gedacht dat zijn leven door de McDonald’s ontzettend zou gaan veranderen.

Tijdens een nachtdienst van de McDonald’s kwam Martin een website tegen die gratis 80 vrije spins aanbod. Martin besloot de gok te wagen en zodoende zijn geluk te beproeven. Na 12 keer draaien veranderde het leven van Martin compleet. Martin won namelijk de progressieve jackpot van Zodiac Casino’s “Treasures of the Pharaoh”-spel. Hij won daarmee in een keer € 722.239. Wat neer kwam op 20 keer zijn jaarsalaris ongeveer. Daarom besloot Martin meteen een einde te maken aan deze vervelende baan. 

De gelukkige winnaar besloot meteen ontslag te nemen, waarnaar er een hevige discussie ontstond tussen de baas en de winnaar. Martin schreeuwde naar zijn baas: “de klere kan krijgen, ik kom hier nooit meer terug”. Wij denken echter wel dat Martin vroeg of laat toch weer een baantje moet gaan zoeken, maar tot die tijd kan hij gaan genieten. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like