Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

McDonald’s lanceert parfums met drie bizarre geuren

McDonald's lanceert parfums met drie bizarre geuren
Beeld: twitter

McDonald’s staat bekend om zijn kenmerkende smaken en iconische gerechten, maar nu betreedt de fastfoodgigant een nieuw terrein: parfums. Ja, je leest het goed! McDonald’s heeft een verrassende stap gezet door een reeks parfums te lanceren met maar liefst drie ongewone geuren. Deze gedurfde zet heeft zowel bewondering als verbazing gewekt bij consumenten over de hele wereld. Met de introductie van deze nieuwe parfumlijn heeft McDonald’s opnieuw de aandacht getrokken en staat het garant voor gespreksstof. Laten we eens kijken naar deze unieke en opvallende stap van een van ’s werelds meest herkenbare merken.

Drie verschillende geuren

McDonald’s Japan kondigde op sociale media de release aan van een nieuwe, tijdelijke parfumlijn die naar McFries ruikt. Er zullen drie verschillende geuren (of smaken) beschikbaar zijn, en dit zijn pruimennori-zeewierzout, knoflook-zwarte peper-mayo-kruiden en gewone gezouten McFries.

Op het moment is er geen informatie over wanneer de parfums op de markt zullen komen, noch hoeveel ze zullen kosten. Elke fles heeft een ander ontwerp en vorm, waarbij de McFries-geur het iconische rode en gele verpakkingsontwerp imiteert, en de pruimennori-zeewierzout- en knoflook-zwarte-pepermayo-geuren het ontwerp van de Shaka Shaka Potatoes nabootsen.

De Shaka Shaka Potatoes zijn exclusief verkrijgbaar bij McDonald’s Japan en worden zo genoemd vanwege het geluid dat de zak maakt wanneer deze wordt geschud om de verschillende beschikbare smaakmakers te verspreiden. McDonald’s Japan onthulde het nieuwe parfum op hun officiële X-account (voorheen Twitter).

Check ook: MCDONALD’S MEDEWERKERS VERKOPEN MASSAAL HUN KERSTPAKKET OP MARKTPLAATS

You May Also Like