Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

McDonald’s bonnetje tatoeëren

images

Wat doe je als een van je vrienden teveel bezig is met chicks versieren? Simpel, dan geef je hem als straf de keuze om of een Barbiepop op zijn billen te laten tatoeëren of het bonnetje van de bestelling die ze die middag bij een McDonald’s restaurant naar binnen gewerkt hebben.

Voor dit duivelse dilemma overkwam de 18-jarige Noor, Stian Ytterdahl. Stian koos voor het laatste en tatoeëerde het bonnetje op zijn onderarm (Red. Waarom doe je überhaupt mee aan deze straf!?!). Op het desbetreffende bonnetje staan drie cheeseburgers, een Coca Cola en een non-stop McFlurry.

Ytterdahl liet de tattoo zetten bij Sabelink Tattoo en die maakte vervolgens dankbaar gebruik van de situatie. De shop vroeg of Ytterdahl ook het bonnetje voor het zetten van de tatoeage wil laten vereeuwigen. De Noor reageerde positief en maakte meteen een afspraak voor aankomende maandag om hem te laten zetten.

Tegenover de Noorse krant Romereskes Blad zei Stian het volgende: “Ik ben nu een levend reclamebord. Ik vind dit allemaal heel grappig, maar ik weet niet hoe grappig ik het nog vind als ik vijftig of zestig jaar ben. Het is mijn eigen keuze geweest.”

Hoewel McDonald’s Noorwegen het een geweldige actie vindt, zijn Ytterdahl’s ouders minder enthousiast. ‘Ik heb een email van mijn vader gehad die niet echt positief was. Mijn vader schreef het volgende: ‘Wat heb je in vredesnaam gedaan?! Denk je echt dat je met die tattoo thuis kan komen!? Je moeder ziet het niet meer zitten.’’

Wij vinden dat zijn ouders gewoon zoals McDonalds zouden moeten reageren, en gewoon tegen hun ‘player’ zoon moeten zeggen: I’m lovin’ it

(Foto: RB.no)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like