Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Maxime Meiland onthult reden van verkopen ‘droomhuis’: ‘Dat hebben we onderschat’

Maxime Meiland onthult reden van verkopen 'droomhuis': 'Dat hebben we onderschat'
Beeld: Instagram

Velen kennen het gevoel van iets krijgen waar ze al tijden naar verlangden, om vervolgens te realiseren dat het misschien te hoog gegrepen was. Dit is precies de situatie waarin Maxime Meiland zich momenteel bevindt. Ze kocht een kasteel en kwam erachter dat het wellicht toch iets boven haar budget was. En nu heeft ze dus haar verhuizing bevestigd.

Niet alles wat blinkt is goud

Ondanks dat velen dachten dat Maxime Meiland en haar partner hun droomwoning hadden aangeschaft voor een aanzienlijke €2.300.000,-, blijkt het spreekwoord “Niet alles wat blinkt is goud” weer van toepassing. Het lijkt logisch om te denken dat een groter huis ook meer geluk brengt. Echter, de hoge maandelijkse kosten drukten de vreugde van hun aankoop.  Tijdens een gesprek met RTL Boulevard onthulde Maxime dat financiën een grote rol spelen in hun overwegingen. Ze vroeg zich hardop af of het waard was om zoveel op te geven voor zo’n woning, of dat het beter zou zijn om te kiezen voor een comfortabeler leven. Ze kwam tot het inzicht dat ze niet dezelfde opofferingen voor een woning wilde maken als misschien haar ouders ooit deden. 

Verhuizen 

Naarmate de tijd verstrijkt, veranderen haar prioriteiten. Ze uitte haar wens om meer tijd met vrienden door te brengen en gaf aan dat het onderhoud van zo’n groot huis en tuin overweldigend is. Ze gebruikten zelfs maar een fractie van het hele huis. Maxime overweegt nu om te verhuizen. Ze erkende dat ze de omvang en het onderhoud van het huis misschien heeft onderschat. Het huis past niet meer bij haar huidige manier van leven. Ze concludeerde dat er verschillende redenen zijn die haar doen overwegen om de stap te zetten en te verhuizen.

Check ook: ‘Maxime Meiland en Leroy moeten hun ‘droomhuis’ noodgedwongen alweer verkopen’

Bron: RTL Boulevard

You May Also Like