Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Maxim Hartman haalt woede VI-kijkers op de hals: ‘Programma voor zeer domme mensen’

maxim hartman

Maxim Hartman heeft zich de woede van Vandaag Inside-kijkers op de hals gehaald. In het NPO Radio1-programma De Perstribune noemt hij mensen die naar de populaire talkshow kijken ‘zeer dom’.

Zet aan tot haat

Hartman zegt: “Ik vind het een populistische, uiterst conservatieve aanzet tot haat, met weerzinwekkende opvattingen, voor een zeer dom publiek.” Het vaste trio van VI speelt daar volgens Hartman dan ook bewust op in, door “te doen wat domme mensen graag willen.” Ook is hij van mening dat bepaalde gesprekken in Vandaag Inside bijvoorbeeld hebben bijgedragen aan het onveilige gevoel van Sigrid Kaag. Onlangs besloot zij om de politiek te verlaten vanwege deze reden. Ze wil haar gezin niet nog eens vier jaar blootstellen aan dit soort situaties.

Beledigende uitspraken

Volgens Maxim zelf is hij zelf juist wél altijd oprecht en heeft daarom niet de intentie zijn eigen houding aan te passen, ookal raakte hij zelf ook al meer dan eens in opspraak vanwege zijn beledigende uitspraken. “Ik zoek geen bevestiging, zeker niet van domme mensen. Dat is hun aanpak en dat keur ik sterk af”, aldus Hartman.

Check het interview op NPO Radio 1 met Maxim Hartman over Vandaag Inside:

Bron: Trendnieuws

You May Also Like