Connect with us

Hi, what are you looking for?

Celebs

Matthijs van Nieuwkerk onder vuur na ‘niet zo gezellig gedrag’

Matthijs van Nieuwkerk
Beeld: Youtube DWDD

Het lijkt erop dat de immer charismatische televisiepersoonlijkheid Matthijs van Nieuwkerk zich in een ongebruikelijke situatie bevindt, nadat beelden van hem opdoken waarin hij zich schuldig zou hebben gemaakt aan wat Özcan ‘Eus’ Akyol “niet zo gezellig gedrag” noemt. Akyol, bekend als televisiemaker en voormalig tafelheer bij het populaire programma De Wereld Draait Door (DWDD), onthulde deze informatie tijdens een recente uitzending van Humberto. De beelden zouden afkomstig zijn van repetities van DWDD, waarvan Akyol zelf een glimp heeft kunnen opvangen. Met deze onthulling is de aandacht van het publiek ongetwijfeld gewekt, en de vraag blijft nu wat voor impact dit zal hebben op de reputatie van de geliefde televisiepresentator.

‘niet zo gezellig gedrag’

In een recent interview onthult Özcan Akyol, een goede vriend van Matthijs van Nieuwkerk, dat er beelden circuleren waarop te zien is dat het er niet bepaald gezellig aan toe gaat. Hoewel er geen sprake is van fysiek geweld, maakt Akyol zich zorgen over de manier waarop er met elkaar wordt omgegaan en de woorden die worden geuit. Deze onbekende kant van Van Nieuwkerk baart hem zorgen, waardoor hij zich afvraagt wie hij nu eigenlijk verdedigt. Ondanks de zorgen wil Akyol zijn steun aan Van Nieuwkerk behouden, zelfs na de presentatie van het Rapport-Van Rijn, waarin het gedrag van DWDD en Van Nieuwkerk wordt belicht. Akyol benadrukt echter dat zelfs als een vriend slechte dingen doet, het belangrijk is om te blijven praten en steun te bieden, maar dat het ontkennen van eventuele misstanden geen optie is.

Naar Parijs vertrokken

In het licht van recente gebeurtenissen heeft de bekende televisiemaker Özcan Akyol laten weten dat hij Matthijs van Nieuwkerk niet recentelijk heeft gesproken. Van Nieuwkerk, voormalig presentator van het populaire programma De Wereld Draait Door (DWDD), is naar Parijs vertrokken, kennelijk om zich te distantiëren van mogelijke opschudding. Akyol deelde dat Van Nieuwkerk van plan is om volgende week contact met hem op te nemen om te bespreken hoe het met hem gaat, maar hij benadrukt dat hij op dit moment niets meer kan ondernemen op inhoudelijk vlak.

Check ook: GABY BLAASER ONDER VUUR VANWEGE X-RATED NIEUWJAARSLINGERIE: ‘JE BENT MOEDER!’

You May Also Like