Connect with us

Hi, what are you looking for?

Films & Series

Martien Meiland verkiest Belgische kijkers boven Nederlandse

Erica Meiland erfde een fortuin: wat zijn haar plannen
Beeld: Instagram Martien Meiland

Martien Meiland lijkt zijn belofte om te kappen met “Chateau Meiland” als de kijkcijfers onder de 1 miljoen zouden zakken, te hebben gebroken. Er zijn geruchten dat er aan hun slotboek wordt gewerkt om de laatste financiële successen te behalen. Maxime Meiland moet mogelijk verhuizen vanwege hoge kosten, maar het einde van de reality-serie kan nog jaren duren. Recentelijk zijn de kijkcijfers echter weer gestegen boven 1 miljoen.

Chateau Meiland

“Chateau Meiland” is een populaire Nederlandse realitysoap die het dagelijkse leven van de Meiland-familie volgt. De serie biedt kijkers een kijkje in het wel en wee van Martien, Erica, hun dochter Maxime, schoonzoon Dirk, en kleindochter Claire terwijl ze een nieuw leven proberen op te bouwen in Frankrijk. Met een mix van humor, drama en een flinke dosis excentriciteit heeft de serie een grote schare fans verzameld en is het een fenomeen geworden in de Nederlandse televisiewereld. De Meilandjes zijn geliefd om hun ongefilterde persoonlijkheden en hun avonturen op het Franse chateau, wat de show tot een niet te missen kijkervaring maakt.

Belgische kijkers boven Nederlandse

Martien Meiland straalt van blijdschap over het succes van zijn realityshow “Chateau Meiland” bij onze zuiderburen, de Belgische kijkers. De uitgestelde kijkcijfers zijn gestegen tot een indrukwekkende 1,2 miljoen, wat Martien “waanzinnig” en “zó leuk” vindt. Hij lijkt zich weinig aan te trekken van de kritiek in Nederland, waar zijn belofte om te stoppen als de kijkcijfers onder een miljoen dalen voor discussie zorgde. Martien noemt Nederlandse kijkers “zuur” en merkt op dat ze vaak jaloers lijken op het succes van anderen. Hij benadrukt het verschil tussen Belgische en Nederlandse kijkers, waarbij hij de Belgen als positiever en minder kritisch beschrijft. Wellicht overweegt hij zelfs een nieuw avontuur in België met “Chateau Knokke” voor het volgende jaar.

Check ook: Van kasteel naar stadsvilla: De Meilandjes maken opnieuw een spraakmakende verhuizing van 7 miljoen!

Bron: Showmag
Beeld: Instagram Martien Meiland

You May Also Like