Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Marktplaats-gesprek over telefoon draait uit op vreemdste gesprek ooit

Marktplaats-gesprek over telefoon draait uit op vreemdste gesprek ooit
Beeld: Instagram marktplaatsgekkies.nl

Ah, het internet: een eindeloze bron van vermaak, vooral als het gaat om Marktplaats-gesprekken die onbedoeld veranderen in een absurdistisch toneelstuk. Neem bijvoorbeeld het gesprek tussen Rutger en Sabrina over de verkoop van een “telefoon”. Je zou denken dat het een eenvoudige transactie betreft, maar oh jongen, je hebt het mis.

Marktplaats-gesprek over telefoon 

Sabrina opent het bal met een vrij redelijk bod van €200, mits de doos, bon, en oplader inbegrepen zijn. Rutger, een man die zijn klantenservice duidelijk serieus neemt, antwoordt prompt met een bevestiging dat alles klaarligt. Maar dan, beste lezers, komt de plot twist: de doos is “een beetje vies” omdat Rutger’s chihuahua, Meneer Krabs, ermee de sloot in is gedoken. Ja, je leest het goed, een zwemmende chihuahua met een voorliefde voor telefoondozen. 

Marktplaats-gesprek over telefoon
Beeld: Pexels nishizuka

De bon en de ouderdom 

Niet afgeschrikt door dit waterige avontuur vraagt Sabrina door over de bon en de ouderdom van de telefoon. Terwijl ze dit doet, bereidt ze zich voor op een koninklijk feest bij haar thuis, en nodigt zelfs Rutger’s buurman Berend uit. Want waarom ook niet? Marktplaats is blijkbaar ook een prima plek om sociale evenementen te coördineren.

Nog vreemdere wending

De transactie neemt echter een nog vreemdere wending als Sabrina probeert de prijs naar €180 te onderhandelen, zodat ze met het verschil haar kinderen kan trakteren op McDonald’s. Rutger, altijd de geestige verkoper, stelt voor dat Berend en hijzelf ook meegaan naar de McDonald’s, per skelter door de McDrive welteverstaan. Het idee van een skelter die ruim baan maakt in de McDrive is al absurd genoeg, maar het wordt nog beter als Rutger vraagt of Sabrina van kipnuggets houdt.

Over skelters en McNuggets

Na wat heen en weer gechat over skelters en McNuggets, eindigt het gesprek met Rutger die aanbiedt de telefoon naar de McDonald’s te brengen. Een praktische oplossing, denk je? Niet in de wereld van Marktplaats, waar Sabrina plots besluit dat dit toch niet gaat werken met haar kinderen. Ze beëindigt het gesprek met een simpele “Laat maar” en een wens voor een fijne avond. Rutger, verward en waarschijnlijk nog steeds hongerig, probeert nog contact te krijgen met de mysterieuze Sabrina, zonder succes.

Onopgeloste mysteries

Zo zie je maar weer, een eenvoudige Marktplaats advertentie voor een telefoon kan leiden tot voorstellen voor gemeenschappelijke uitjes naar de McDonald’s, verhalen over avontuurlijke chihuahua’s, en onopgeloste mysteries over de uiteindelijke verkoop. Internet, nooit veranderen alsjeblieft.

Check ook:

Marktplaats-gebruiker krijgt bizar antwoord op simpele vraag over luxaflex

You May Also Like