Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Lol: Mannen ervaren hoe pijnlijk een menstruatie is

pijn

We horen maandelijks vrouwen die heel veel pijn zeggen te hebben doordat ze ongesteld zijn. Als man zijnde hebben we daar helemaal geen weet van en sommige mannen beweren zelfs dat vrouwen zich vooral maar aanstellen. Gelukkig (?) is er nu een manier voor mannen om die pijn wel een keer te ervaren en om die enkele mannen het tegendeel te bewijzen. Hoe? Door de pijn zelf een keer te voelen. En dat valt niet mee!

hoe pijnlijk menstruatie bondgenoten

Bondgenoten

Benjamin en Jaap van het Youtubekanaal Bondgenoten testen bij het menstruatievoorlichtingsinstituut in Eersel door middel van een apparaatje uit hoe het is om ongesteld te zijn. Via plakkers aan hun buiken krijgen ze continu elektrische impulsen om de pijn na te bootsen. Dat het tegenvalt, blijkt al snel als de twee begonnen zijn met het experiment…

Uitschreeuwen van de pijn

De impulsen worden geleidelijk opgebouwd, maar het duurt niet lang voordat de mannen het uitschreeuwen van de pijn. Daarbij blijken ze echter nog maar op de helft te zitten van wat vrouwen gemiddeld iedere maand moeten doormaken. Wanneer de stand van het apparaatje dus op 80% wordt gezet, kunnen de mannen de pijn dan ook niet langer verdragen. Vermoedelijk zullen ze dan ook vanaf dit moment op een andere manier naar vrouwen kijken. 

Bron en beeld: Youtube Bondgenoten

Hoe eerlijk zijn Nederlanders?

Het Youtubekanaal Bondgenoten staat erom bekend om regelmatig sociale experimenten uit te voeren. Zo onderzochten ze onlgans hoe eerlijk Nederlanders zijn, wanneer ze zien dat iemand een portemonnee verliest. Dit check je in deze video.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like