Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man vindt bril van zijn bakker terug in het brood

brood

 

Even voor de helderheid! Bakker zijn is een zwaar beroep. Je moet om 4 uur ‘s nachts uit je bed om broden te bakken voor de aankomende dag en dat zes dagen in de week. Dit vraagt nogal veel van de mens en daarom is het moeilijk om altijd even scherp te blijven. Hier kwam de betreffende bakker ook achter nadat hij zijn bril verloor zonder dat hij dit in de gaten had. De beste man was waarschijnlijk nog niet helemaal wakker toen hij in alle vroegte aan het bakken sloeg. Zonder dat hij het door had verloor hij zijn bril in het deeg voor  de broden die hij aan het bakken was en verkocht dat brood aan een nietsvermoedende klant.

Waarschijnlijk had de bakker een zware werkweek achter de rug aangezien het wel even duurde voordat hij doorhad dat hij zijn bril kwijt was, hij legde het brood namelijk gewoon in zijn winkel voor de verkoop. Toen de bakker ‘s ochtends zijn klanten van heinde en verre naar zijn winkel lokte, met de geur van warme broodjes, had hij nog steeds niet door hij zijn bril kwijt was. Hij verkocht het brood aan één van zijn klanten die thuis tot de ontdekking kwam dat hij een wel heel erg bijzondere aankoop had gedaan, namelijk een brillenbrood. De verbaasde klant niet wist wat hij zag, er was namelijk een bril met zijn Casino wit meegebakken! De glazen van de bril waren gesmolten, maar verder was het frame nog helemaal intact.

De klant kon er wel om lachen en besloot een foto van het ‘brillenbrood’  op Reddit te zetten met het bij-schrift “De bakker is iets kwijt…benieuwd of het hem al is opgevallen..” De foto van het ‘brillenbrood’ gaat inmiddels als een warm broodje over het hele internet. Of de klunzige bakker inmiddels al door heeft dat zijn bril is terug gevonden in één van zijn broden is niet duidelijk. Misschien is het voor de bakker wel een idee dat hij naast een bezoekje aan de brillenwinkel ook gelijk even door rijd langs dokter voor een geheugentest om te kijken of hij het allemaal nog wel ‘helder ziet’.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like