Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man brandt per ongeluk huis af nadat hij spin probeert te doden met een gasbrander

Man veroorzaakt enorme huisbrand na poging spin te doden met brander
Beeld: Pixabay/ Pexels Jane

Wat zou jij doen om van een spin af te komen? Schreeuwen tot iemand het voor je oplost? Misschien een schoen gooien zonder te letten op de breekbare spullen? Oké, maar je huis in brand zetten, dat is toch wel next level. Toch is dat precies wat er gebeurde met een man uit Fresno, Californië, die de lokale brandweer in actie bracht nadat hij probeerde een spin te verdelgen met een brander.

Man veroorzaakt enorme huisbrand, hoe? 

De brandweer moest uitrukken naar een huis in West Fresno nadat de huiseigenaar ‘per ongeluk een brand startte met een fakkel om een spin te doden’. Het lijkt erop dat de man geen andere methodes overwoog voor hij naar de brander greep, of misschien was dit wel zijn eerste keus. Hoe dan ook, het liep niet goed af. Naast het blussen van de brand, moest de brandweer een duidelijke waarschuwing afgeven tegen het gebruik van branders voor ongediertebestrijding. Het incident, gelukkig zonder gewonden, resulteerde in aanzienlijke schade aan het huis.

Man veroorzaakt enorme huisbrand na poging spin te doden met brander
Beeld: Pixabay

Spin doden

Het meest ironische is dat niemand weet of de spin de vurige aanval overleefd heeft. Terwijl het huis aanzienlijke schade opliep, bleef het lot van de spin onzeker. Op Facebook varieerden de reacties van humoristisch tot geschokt. Eén gebruiker grapte: “Afhankelijk van de grootte, soms vragen wanhopige tijden om wanhopige maatregelen.” Een ander deelde zijn eigen ervaring met een soortgelijk incident.

Spin doden? Laat de Fakkel Liggen!

Zo angstaanjagend als spinnen kunnen zijn, ze zijn het zeker niet waard om je huis voor te verliezen. De brandweer van Fresno benadrukt: gebruik veiligere methoden of schakel een professional in. Dus, voordat je de fakkel pakt, misschien toch maar even nadenken? Wat zou jij doen als je een spin in huis vindt?

Check ook:

You May Also Like