Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Onvergetelijke toiletpauze: man vergeet vrouw en rijdt 160 kilometer verder

Onvergetelijke toiletpauze: man vergeet vrouw en rijdt 160 kilometer verder
Beeld: Pexels Esma Atak

Op 25 december 2022 maakte deze man de grootste fout van zijn leven! Tijdens een trip voor de nieuwjaarsvakantie, maakte een vergeetachtige echtgenoot uit Thailand een onverwachte fout. Nadat hij gestopt was om te plassen langs de Suwinthawong-weg, vergat hij zijn vrouw en reed 160 kilometer verder zonder haar! Hoe kun je nou je vrouw vergeten?

De onverwachte toiletpauze

Op de ochtend van 25 december 2022, begonnen mevrouw Amnuay en haar man, de heer Bunthom, aan hun reis vanuit Bo Win, Chonburi, naar hun geboorteplaats voor de langverwachte nieuwjaarsvakantie. De rit verliep aanvankelijk soepel, maar ergens in het district Si Maha Phot, in de provincie Prachinburi, moesten ze een pitstop maken. De heer Bunthom parkeerde hun witte privé-pick-up van Isuzu langs de kant van de Suwinthawong-weg voor een korte toiletpauze. Terwijl ze beiden hun behoeften langs de kant van de weg deden, begon zich een onverwachte tragedie te ontvouwen.

Plotseling, zonder waarschuwing, startte de heer Bunthom de auto en reed weg, zonder zich te realiseren dat zijn vrouw nog buiten de auto was. Mevrouw Amnuay stond daar verbijsterd en angstig, volledig verlaten aan de kant van een drukke snelweg. Ze kon niet geloven dat haar man haar zo per ongeluk achterliet. Zonder andere opties besloot ze te voet richting het Kabinburi-district te lopen om hulp te zoeken bij het lokale politiebureau, aangezien ze geen telefoon bij zich had om haar man te bereiken.

Verontschuldigingen en Opluchting

Het verhaal van mevrouw Amnuay en de heer Bunthom trok de aandacht van lokale verslaggevers in de provincie Prachinburi, die het incident op 25 december om 05.00 uur meldden. Ze ontvingen een verontrustende oproep van een jonge vrouw die dringend hulp zocht nadat ze door haar eigen echtgenoot langs de weg was achtergelaten. Na een slopende reis van ruim 20 kilometer bereikte mevrouw Amnuay uiteindelijk het politiebureau van Kabinburi, waar ze de politie smeekte om contact op te nemen met haar familie, aangezien ze geen telefoonnummer bij zich had.

Het verhaal nam een onverwachte wending toen de verslaggevers de heer Bunthom, die naar Korat reed, wisten te bereiken. Hij biechtte op dat hij zijn vrouw werkelijk was vergeten langs de kant van de weg, omdat hij ten onrechte dacht dat ze al in de auto was gestapt en op de achterbank lag te slapen. Na enkele uren keerde de heer Bunthom terug naar het Nong Ki-kruispunt in Kabinburi om zijn vrouw op te halen, waar verslaggevers bang waren dat hij weer voorbij zou rijden. Dit keer wachtte hij daar echter op zijn vrouw en bood zijn oprechte excuses aan voor het pijnlijke voorval. Mevrouw Amnuay, aan de andere kant, was opgelucht dat haar man haar niet opzettelijk had achtergelaten en hoopte dat ze thuis samen rustig konden praten om de gebeurtenissen van die onvergetelijke toiletpauze te verwerken.

Check ook: Man vergeet waar hij zijn auto geparkeerd heeft, vindt hem na 20 jaar pas terug!

Bron: Ongelooflijk
Beeld: Pexels Esma Atak

You May Also Like