Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man van scharrel ligt 14 uur onder bed nadat vriend plotseling thuiskomt

man ligt 14 uur onder bed te schuilen voor vriend van scharrel

Vreemdgaan brengt altijd een risicootje met zich mee, namelijk dat je betrapt wordt. Het is dan ook het klassieke cliché: vrouwlief ligt met haar scharrel in bed totdat haar man plotseling thuiskomt. Het overkwam een stel uit Australië. De scharrel, genaamd Kane, deed zijn verhaal deze week op de Australische radio.

Enkele dagen voordat hij bij zijn scharrel in bed belandde, hadden de twee al wat privéberichten uitgewisseld via Instagram. Kane zag op foto’s van de vrouw wel een man naast haar staan. Maar zij verklaarde dat de relatie al verbroken was. “Ik volgde haar al een tijdje op Instagram. Ze leek mij een betrouwbaar type. Opeens volgde ze mij terug.”

Nadat ze een paar dagen met elkaar hadden gechat, werd Kane door de vrouw uitgenodigd bij haar thuis. Kane kreeg wel specifieke parkeerinstructies. “Op dat moment realiseerde ik me wel dat er iets niet goed zat.” Maar de vrouw praatte dit weer goed door te zeggen dat ze niet wilde dat de buren er wat van zouden vinden. Niet lang na hun ontmoeting belandde de twee bij elkaar in bed.

Schuilen onder bed

Maar wat daarna gebeurde, had Kane nooit verwacht: de vriend van zijn scharrel kwam plotseling thuis. Op dat moment raakte de vrouw helemaal in paniek. “Ze sprong van me af en begon te ijsberen. Ze zei dat ik door de achterdeur moest gaan, maar ik probeerde ondertussen nog wel mijn kleren te vinden.”

Toen er te weinig tijd nog bleek te zijn om weg te vluchten via de achterdeur, besloot Kane om onder het bed te gaan liggen. “Ik dacht dat ik wel weg kon komen wanneer hij zich zou gaan douchen. Maar hij ging direct op bed liggen. Ik kon geen kant op.”  Arme Kane lag uiteindelijk 14 uur (!) onder het bed. Slapen durfde hij ook niet, omdat hij bang was om te snurken. Uiteindelijk vertrok de man de ochtend erna, waardoor Kane zichzelf kon bevrijden. De vrouw heeft hem nooit enige uitleg gegeven en meteen elk contact geblokkeerd.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like