Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man slaat vriendin keihard door mislukte prank

prank

Grappen pakken ook weleens niet zo goed uit. Misschien omdat niemand ze grappig vindt, maar het kan ook zijn dat er iets gruwelijks mis gaat wat je niet op voorhand bedacht toen je de grap wilde uithalen… Dat overkwam deze vrouw.

De vrouw in de video verstopte zich in de badkamer achter het douchegordijn zonder dat haar vriend dit wist. Ze wilde hem heel onschuldig een keer laten schrikken. Alleen pakte dat heel anders uit dan wat ze zich had voorgesteld.

Vriendin slaan

Haar vriend schrok wel degelijk van het geluid wat achter het douchegordijn kwam, dus in dat opzicht is de prank gelukt. Alleen wat haar vriend vervolgens deed was even heel (héél) erg jammer. Hij ramde zijn vuist met volle kracht tegen het gordijn aan waardoor hij zijn vriendin keihard raakte. Huilen geblazen natuurlijk. Tsja. Foutje, kan gebeuren. 

Pranks lopen helaas niet altijd goed af

Gelukkig is deze vrouw niet de enige wiens prank mislukte, want we hebben een paar andere video’s waarin grappen niet goed verlopen. Zoals deze jongen: hij wilde een prank uithalen met zijn vader, maar werd er zelf de dupe van. Balen. Deze verjaardagsgrap liep ook net aan met een sisser af… Thanks, bro!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like