Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

man schiet op toiletdeur omdat hij het niet meer houdt

toilet3

Soms moet je zo nodig naar het toilet, dat je het bijna niet meer houdt. Je wil zo snel mogelijk een wc tegenkomen, anders doe je het waarschijnlijk in je broek. Maar wat doe je als je eenmaal bent aangekomen bij het toilet en hij is bezet? De meeste mensen zullen krampachtig vloeken of een dreun tegen de toiletdeur aan geven. Maar sommigen gaan nog een stapje verder wanneer ze het niet meer kunnen houden. Zo moest ene Shawn Cummins uit Connecticut (Amerika) zo nodig naar het toilet dat hij besloot het toilethokje te beschieten.

De politie kreeg een melding dat er midden in de nacht een dronken jongeman op de deuren van zijn buren aan het bonken was, omdat hij heel nodig naar wc moest. Nadat hij eindelijk een toilet had gevonden zag hij dat deze bezet was. Toen de man die op dat moment op de wc zat, er maar niet vanaf wilde komen besloot Shawn op de deur te schieten. Hij miste de nietsvermoedende man op een haar na en schoot daarna nog een keer in de muur. Wat het hele verhaal nog wat erger maakt, is dat Shawn niet zat te wachten op iemand die aan het poepen was op een openbaar toilet, maar dat hij daadwerkelijk had ingebroken in het appartement van de man om naar de wc te kunnen.

De jongeman werd op zondagochtend met moeite in de boeien geslagen door te politie. Hij wordt beschuldigd van verschillende misdrijven, waaronder het dragen van een vuurwapen onder invloed, huisvredebreuk en roekeloos gedrag. Gelukkig krijgt Shawn straks een hele mooie aluminium troon waar hij de hele dag ongestoord op kan gaan zitten bouten.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like