Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man probeert vliegtuigdeur te openen om om te kunnen roken

peuk2

Als er één ding is waar rokers het benauwd van krijgen dan is het wel vliegen. Uren lang zitten nagelbijten in de hoop dat het vliegtuig snel landt, zodat je weer een peuk kan opsteken. Helaas is niet iedereen zo geduldig. Afgelopen zondag moest er een vliegtuig van Lufthansa noodgedwongen landen, nadat er een passagier op elf kilometer hoogte de deur van het vliegtuig probeerde open te maken, omdat de man een sigaretje wilde opsteken. 
 
Het vliegtuig was vertrokken vanaf het vliegveld in het Duitse München en was op weg naar Vancouver in Canada. Toen ze nog geen tien minuten in de lucht zaten stond de man al met een aangestoken sigaret in zijn hand te schreeuwen en aan de deur te trekken. Nadat het vliegtuig-personeel hem bij de nooddeur had weg getrokken bleef de man overstuur schreeuwen dat hij moest roken. Omdat de man niet wilde kalmeren besloten ze een tussenlanding te maken in Hamburg.

Hier werd hij door hulpverleners en een arts opgevangen en bleek de man een psychische stoornis te hebben waarna hij werd afgevoerd naar een psychiatrische inrichting. Volgens een getuige zorgde de man aan het begin van de vlucht al voor problemen, maar er werd besloten om toch te vertrekken. Het hele gebeuren bezorgde de passagiers die onderweg waren naar Vancouver zo’n drie uur vertraging.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like