Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man pleegt bankoverval omdat hij verliefd is op Taylor Swift

Man pleegt bankoverval omdat hij verliefd is op Taylor Swift

Zangeres Taylor Swift heeft een hele bizarre fan. De 26-jarige Bruce Rowley beroofde een bank in de Amerikaanse staat Connecticut om indruk te maken op de zangeres. Na de overval, die hij geheel zonder wapens deed, reed hij bijna 100 kilometer naar Rhode Island om naar het huis van Swift te gaan. Eenmaal daar smeet hij 1600 euro, die hij had geroofd bij de bank, over de schutting heen in de hoop een glimp te kunnen opvangen van de zangeres.

Hieronder is een foto van de dader te zien. 

Volgens de politie wilde hij zichzelf graag voorstellen aan de zangeres. Maar ja, als je een bankoverval hebt gepleegd en vervolgens wegrijdt, valt dat natuurlijk wel een beetje op. De politie had een arrestatiebevel uitgevaardigd waardoor twee mensen Rowley herkende op straat.

De politie uit Rhode Island zette vervolgens een achtervolging in, helemaal weer terug tot Connecticut. Daar kon Rowley aangehouden worden omdat hij met zijn auto door een spijkermat reed. De man zit inmiddels vast en wordt in mei voorgeleid voor de rechter. Wil hij tussentijds vrijkomen, moet die eerst een borgsom van 10.000 dollar betalen.

Niet de enige gek

Maar Rowley is niet de enige gek die probeerde binnen te komen bij de zangeres. Een paar dagen na dit incident, probeerde een andere man binnen te komen bij haar huis in Los Angeles. En dat, terwijl ze een extra grote muur had laten bouwen om dat soort types tegen te houden. De beveiliging sommeerde hem meerdere malen om te vertrekken, maar niets hielp. Daarom werd de politie ingeschakeld. Wanneer de man wordt veroordeeld, kan hij een gevangenisstraf krijgen van maximaal zes maanden!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like