Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man overlijdt na het opblazen van condoom automaat

condommachine

De beste vriend van je neef heeft een oom die ergens nog wel wat illegale bommen vandaan kan toveren voor oud & nieuw. Dus je geeft hem wat geld mee en de volgende dag krijg je ze dan eindelijk binnen: de beruchte Combra 6. En ja, je wil hem natuurlijk wel gelijk testen, dus je zoekt een mooie, glimmende prullenbak en gooit de metaalverscheurende dynamietstaaf erin. Na een kleine tien seconden beukt de prullenbak uit elkaar en regent het afval. Op z’n tijd best geinig, zou je denken. Dit vond een 29-jarige jongen uit Duitsland ook. Hij blies een condoom automaat op met een granaat en kwam hierbij om het leven.

De jongen vond het nodig om de automaat op te blazen om zo het geld en wat rubbertjes te bemachtigen, waarmee hij een mooie oudjaarsavond kon gaan vieren. Dit was echter niet het geval. Nadat hij tegen zijn hoofd werd geraakt door een granaatscherf moest hij door zijn vrienden met spoed worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Hier vertelden zij dat hij van de trap was gevallen en terecht was gekomen op zijn hoofd. Nadat de jongen in kritieke toestand in het ziekenhuis werd opgenomen, werd al snel duidelijk dat dit niet het geval was. De medeplichtigen gaven al snel toe dat het ongeluk was veroorzaakt doordat ze een condoomautomaat op wilden blazen met een granaat.

De artsen waren niet in staat om de jongen te redden en hij overleed tijdens kerst aan zijn verwondingen. Ook in Nederland gebeuren ieder jaar weer veel incidenten met illegaal vuurwerk. En ook al kan het je niet bommen, voor die koters werkt al dat vuurwerk stoerdoenerij erg aanstekelijk. Dus wees ook dit jaar weer een goed voorbeeld voor die kleine dondersteentjes. Je hebt het tenslotte zelf in de hand, dus verknal het nou niet!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like