Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man ontsnapt uit het ziekenhuis om bier te gaan halen

manbeer

Je hebt van die mensen er tussen zitten die altijd wel trek hebben in een biertje. Of dit nou op een vroege maandagmorgen is of op een late donderdagmiddag tijdens je werk. Maar sommige mensen slaan hier een beetje in door. Die mensen zijn tijdens elke gelegenheid wel in voor een pilsje. Zo bedacht een Rus nadat hij ontwaakte van zijn operatie, dat het een goed idee was om de dichtstbijzijnde slijter op te zoeken om een paar pilsjes te scoren.

Vlak nadat hij uit zijn narcose kwam vroeg hij de zusters van de intensive care al of ze hem misschien een koud pilsje wilden serveren. Nadat de zusters dit weigerden besloot meneer zelf maar op zoek te gaan naar wat pilsjes. Hij vluchtte het ziekenhuis met niets meer dan wat pleisters en zijn ziekenhuiskledij uit. De man dwaalde door de straten van Sayanogorsk waar het op dat moment 16 graden onder nul was. Dit leek hem helemaal niks te schelen, als hij maar zijn biertjes zou bemachtigen. Helaas voor hem leverde zijn hunkerende avontuur hem niks op.

Toen de dorstige man in zijn ziekenhuisjapon aankwam bij de slijterij stond het personeel van de winkel met een bek vol tanden. En in plaats van hem te trakteren op een dorstlessend koud pilsje, besloten ze de beveiliging van het ziekenhuis op te bellen. Al snel kwam er een busje opdagen die de dorstige man vervolgens terug zou brengen naar het ziekenhuis. De directie van het ziekenhuis heeft beloofd uit te zoeken hoe de dorstige man het voor elkaar heeft gekregen om ongezien uit het ziekenhuis te glippen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply