Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man neemt slaappillen en koopt per ongeluk een Jak (koe)!

yak2

Als je toe bent aan slaap en je bent te gespannen, wil dit niet altijd even makkelijk lukken. Gelukkig hebben ze daar iets op uitgevonden, jawel ‘de slaappil’. Maar voor degenen die denken dat een slaappil je alleen voorziet van een goede nachtrust, die hebben het mis. Slaappillen zijn namelijk zeer sterke medicijnen en ze hebben zo hun bijwerkingen. Zo weet de één niet meer wat er was gebeurd de vorige dag en begint de ander te hallucineren na het innemen van het pilletje. Dit kan nogal bizarre situaties tot stand brengen. Zo zou er afgelopen week een man zijn geweest die onder invloed van slaappillen achter zijn computer gekropen was om een Yak te kopen.

Volgens een vriend had de man al een tijdje moeite met slapen en nam hij daarom wat slaappillen voordat hij naar bed ging. Hij werd wat suf maar was nog niet moe genoeg om te gaan slapen. In zijn roes kroop hij achter zijn computer om wat te gaan googelen. Toen de man de volgende ochtend wakker werd was hij zich van geen kwaad bewust, totdat hij die dag zijn bankafschriften bekeek en zag dat hij om twee uur ‘s nachts 2.385 euro had afgerekend voor het kopen van een Jak (koe). Waarom hij nou juist een Jak gekocht zou hebben is niet duidelijk. Waarschijnlijk wilde hij samen met zijn nieuwe harige vriend, de rotsachtige steppen van de Himalaya trotseren onder het genot hij een glaasje jakmelk.

De nachtbraker wist op tijd zijn betaling te annuleren bij het creditcardbedrijf en zo kwam zijn onbewuste droom tot een einde. Wel liet hij weten dat hij het hilarisch had gevonden als hij de halve ton wegende harige koe had laten bezorgen op zijn deurmat. Helaas zou zijn huisgenootje (een klein nerveus beagle hondje genaamd Lucy) hier wat minder blij mee zijn geweest. De vriend van de man zette het bericht op Reddit met een screenshot van zijn spontane nachtelijke aankoopje. Vette domper voor de Jak die dacht dat hij nou eindelijk eens op avontuur zou gaan. Laten we hopen dat de harige reus nietsvermoedend op een bergklif staat te grazen van zijn geliefde grasspietjes.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like