Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man met dwarslaesie slaat bijna hole-in-one met één arm!

golf

De man in bovenstaande video heeft een dwarslaesie. Toch zet hij alles op alles om de ‘gewone’ man uit de hangen, zoals alle andere mannen zonder dwarslaesie. Daarom slaat hij vaak een balletje op de golfbaan.

En dat hij er handigheid in heeft, bewijst het feit dat hij een gigantische goede slag slaat in de video hierboven. Hij heeft voor zijn slag zijn rolstoel omhoog gezet, zodat hij in een staande positie ‘staat’. Met één hand lukt het hem om een fantastische bíjna hole-in-one te slaan. Sowieso bijzonder met deze afstand, maar al helemaal met één arm!
 

Talent

Het moge duidelijk zijn dat wij dat nooit voor elkaar zouden krijgen, maar hij flikt het wel. Hij wil dan de wel een gewone man zijn, maar misschien is hij dat toch niet helemaal? Wie maakt er nou zo’n goede slag? Echt niet ieder ‘normaal’ persoon!
 

Ook golfen maar niet naar een golfbaan? 

Je hoeft niet naar een golfbaan te gaan om te golfen, je kunt het ook gewoon in je eigen woonkamer doen! Neem een voorbeeld aan vader Chris Maeres. Hij doet sicke tricks met zijn golfstick en -bal in zijn woonkamer!

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like