Connect with us

Hi, what are you looking for?

Eten & Drinken

Man mag all-you-can-eat-restaurant niet meer in omdat hij teveel eet

all you can eat restaurant

Bij een all-you-can-eat restaurant wordt er een vaste toegangsprijs gevraagd, waarna de eters zoveel mogen consumeren als ze willen. Er blijken echter uitzonderingen te bestaan… In Changsha, China, at deze man zoveel dat het op den duur te veel werd en het restaurant genoodzaakt was hem een toegangsverbod te geven.  

all you can eat

Mr. Kang

De eerste stap is jezelf de hele dag uithongeren, waarna je een plekje zoekt in het restaurant, neerploft dan maar eten zoveel als je kan. Hierbij wordt er vanuit gegaan dat niemand zoveel zal eten dat dit het retaurant geld gaat kosten in plaats van opleveren. Dit is precies waar dit restaurant een inschattingsfout maakte, want Mr. Kang vatte het ‘All-you-can-eat’ van restaurant Handadi Seafood BBQ Buffet wel heel letterlijk op, en dus hij at ook alles wat hij kon eten. Zo was dat de ene keer 1,5 kilo varkenspoten en een andere keer at hij 4 kilo garnalen. Ook dronk hij 20 tot 30 flesjes sojamelk. Toen Mr Kang hoorde dat hij een toegangsverbod kreeg in zijn favoriete restaurant was hij niet zo blij. Tijdens een interview vatte hij zijn verbod als ‘discriminatie’. “Ik kan veel eten, wat is daar verkeerd aan?”, zo gaf hij aan.

all-you-can-eat-restaurant

Toegangsverbod

De eigenaar van het restaurant gaf aan dat het eten dat Mr. Kang consumeerde hem tientallen yuans kostte. Daarnaast maakte hij gebruik van een dienblad om garnalen mee te nemen, terwijl andere klanten netjes een tang gebruikten. Naast Mr. Kang die een toegangsverbod kreeg omdat hij te veel at, zullen ook mensen die tijdens het eten livestreamen niet meer worden toegelaten.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like