Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man is verslaafd aan het ruiken van tonijn en drinkt het sap rechtstreeks uit blik

Man is verslaafd aan het ruiken van tonijn en drinkt het sap rechtstreeks uit blik
Beeld: YouTube/TCL

Maak kennis met een ongewone verslaving die de zintuigen tart: een man die heel erg verslaafd is aan tonijn ruiken. Hij drinkt zelfs het sap rechtstreeks uit de blik. Zijn obsessie gaat verder dan het gebruikelijke, en het is een gewoonte die zijn dagelijks leven beïnvloedt. Laten we duiken in dit fascinerende verhaal en ontdekken wat er schuilgaat achter deze opmerkelijke gewoonte.

Verslaafd aan tonijn ruiken

Een man heeft toegegeven verslaafd te zijn aan het ruiken van tonijn en zal het sap rechtstreeks uit het blik drinken. Tyler uit Kansas verscheen op TLC’s “My Strange Addiction” met een bijzonder unieke obsessie.

Tyler zegt dat zijn verslaving ervoor zorgt dat hij elke week 15 blikken van de vis consumeert. In een opname van het televisieprogramma zien we Tyler in een koffiezaak, waar een ober hem een warme drank serveert terwijl hij daar zit. Maar nee, dat is geen vers gezette koffie, maar in plaats daarvan een kop hete tonijn.

Tyler neemt zijn eerste slok, genietend van elk moment, en zegt dan tegen de ober: ‘Ja, een mooie manier om de dag te beginnen’. ‘Ze noemen me Tuna Tyler, en ik ben verslaafd aan het ruiken van tonijn. Als mensen me in het openbaar tonijn zien ruiken, kunnen ze het wel een beetje vreemd vinden. ‘Het kan er raar uitzien voor anderen – maar voor mij vind ik het prima’.

Verslaafd aan tonijn ruiken
Beeld: YouTube/TCL

Een opmerkelijke voorkeur

Op de vraag wat hem in het bijzonder aantrekt tot dit type vis, beschrijft hij de ‘geur, textuur, zoetheid, vochtigheid en droogheid’. Tyler heeft zelfs gevraagd of mensen in plaats van cadeautjes blikjes tonijn voor hem willen kopen met Kerstmis en Pasen. Niettemin heeft de inwoner van Kansas toegegeven dat hij deze verslaving graag combineert met een vers glas sinaasappelsap. “Het maakt me niet uit als de sappen over mijn kin lopen. Ik vind het overal op mezelf fijn, want het geeft me een prettig en ondeugend gevoel,” onthult hij. Hij vertelde het televisieprogramma dat zijn voorkeur voor tonijn vijf jaar geleden begon en onthulde zelfs zijn voorraad van verschillende soorten en smaken.

Verslaafd aan tonijn
Beeld: YouTube/TCL

De video die vele discussies oproept

De video zorgde bij velen voor een naar gevoel in de maag, zoals een gebruiker schreef: “Als ik tonijn voor mijn katten open en er komt sap op me, vind ik het walgelijk!! Het is afschuwelijk.” Een ander zei: “Ik kan dit gewoon niet aan!!!” Een derde reageerde: “Man was zeker een kat in een vorig leven lol.”

Ach ja, ieder zijn eigen voorkeur. Zolang Tyler geen regels overtreedt en het zijn gezondheid niet beïnvloedt, is het allemaal prima.

Je wilt misschien alleen wat pepermuntjes meenemen als je hem ooit ergens tegenkomt. Bekijk hieronder de video van ‘Tuna’ Tyler:

Check ook: Man is verliefd op etalagepop en wil binnenkort trouwen

You May Also Like