Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man in zijn slurf gebeten door giftige spin

spider

Een bezoekje aan een festival toilet kan zorgen voor een nogal onaangename situaties. Zo word je soms verrast door de boodschap van je voorganger of tref je de overblijfselen aan van het geflikflooi van anderen. Maar gelukkig valt het hier in Nederland nog mee, want het kan nog erger. Zo is er afgelopen week een Australische man onwel geworden na zijn bezoekje aan het toilet toen hij op een festival was. De man bleek namelijk niet alleen te zijn, toen hij z’n behoefte ging doen. Een roodrugspin had ook dit rustige plekje opgezocht. Toen hij nietsvermoedend zijn kont probeerde af te vegen beet de giftige spin hem in zijn slurf.

In eerste instantie voelde de man een enorme pijn aan zijn banaar en zag hij was gebeten door de spin. Hij vluchtte het toilet uit en belde een ambulance. Door de beet van een roodrugspin gaat het slachtoffer zich namelijk niet alleen ontzettend ellendig voelen maar in het ergste geval kan de beet dodelijk zijn. Toch wist de man uiteindelijk op eigen kracht het ziekenhuis te bereiken waar hij werd geholpen aan zijn bizarre vergiftiging. De beet van een roodrugspin stimuleert de zenuwen rondom de beet en zorgt voor zwellingen. De man had ontzettend veel last van zijn gezwollen lid maar verkeerde buiten levensgevaar.

Het gebeurt in Australië wel vaker dat er mensen in hun edele delen worden gebeten door giftige spinnen. Dit gebeurd vooral omdat de spinnen zich graag zich schuilhouden op warme donkere plekjes zoals de houder van de toiletrol. De man heeft ontzettend veel geluk gehad dat er een ziekenhuis in de buurt was want anders had hij namelijk aan iemand moeten vragen of diegene even het gif uit kon zuigen, en ja hoe vraag je dat?

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like