Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man aangeklaagd door familie nadat hij winnen jackpot van $1.3 miljard(!) verborgen houdt

Man aangeklaagd door eigen familie nadat hij winnen jackpot van $1.3 miljard verborgen houdt
Beeld: Pexels

Een man die een enorme jackpot van $1.3 miljard won op een loterij wordt aangeklaagd door zijn familie. De persoon uit Maine, VS, die niet bij naam is genoemd, won maar liefst $ 1,3 miljard met de Mega Millions jackpot. Maar de zaken zijn sindsdien verslechterd toen de winnaar na de winst verwikkeld raakte in een juridische strijd met zijn eigen familie.

Jackpot van $1.3 miljard

Zijn familie heeft de winnaar beschuldigd van het niet nakomen van beloften die hij had gedaan in het geval dat hij de grote loterij zou winnen. Deze omvatten naar verluidt het opzetten van een trustfonds van een miljoen dollar en het dekken van de medische kosten van zijn vader. Niet alleen dat, maar de man heeft teruggeslagen en beschuldigde de moeder van zijn dochter, geïdentificeerd met het pseudoniem Sara Smith, van het breken van een geheimhoudingsovereenkomst toen ze de rest van de familie vertelde over de winst voor de 18e verjaardag van hun dochter, die in 2032 is.

De winst was een van de grootste in de geschiedenis van de Verenigde Staten. Het ticket werd volgens de Independent gekocht in de stad Lebanon in Maine. Hoewel de identiteit van de winnaar niet bekend is gemaakt, is de winst in de loop der tijd alleen maar ingewikkelder geworden. Uit rechtbankdocumenten die de Daily Beast in handen kreeg, blijkt dat in een reeks zaken die op 10 mei werden aangespannen, alle betrokken partijen beweren dat de anderen zich schuldig hebben gemaakt aan wangedrag. Ondanks de beschuldiging van de winnaar, die in de rechtbankdocumenten John Doe wordt genoemd, heeft Smith beweerd dat het in feite Doe was die zijn overwinning bekendmaakte.

Jackpot van $1.3 miljard
Beeld: Pexels

Overgebleven scherven

Haar advocaten beweren dat deze onthulling ‘de overgebleven scherven van deze aanklacht verbrijzelt’. Ondertussen heeft Doe’s vader ook beweerd dat hij de winst zelf heeft onthuld en dat hij manieren heeft voorgesteld om de winst te delen. In rechtbankdocumenten schreef de vader: “Februari of maart 2023, mijn zoon kwam naar mijn huis in [REDACTED], en informeerde mij en mijn vrouw dat hij een groot geldbedrag had gewonnen in de Maine State Lottery. “Ik begrijp dat mijn zoon heeft verklaard dat hij me niets over zijn geld heeft verteld ‘behalve het simpele feit dat ik had gewonnen.’ Dat is niet waar.”

De vader beweerde dat hij nooit om geld had gevraagd, maar dat zijn zoon beloftes had gedaan over hoe hij het zou delen. Deze beloften zouden onder andere bestaan uit het bouwen van een garage met oude auto’s voor zijn vader, het kopen van het huis waar zijn vader hem heeft opgevoed, het opzetten van een trustfonds van $1 miljoen voor zijn vader en het betalen van zijn medische kosten. Maar de vader beweerde verder dat hun relatie snel ‘verslechterde’ en dat hij geen van de dingen heeft gedaan die hij had beloofd. Doe van zijn kant beschuldigde zijn vader ervan dat hij probeerde zijn identiteit te onthullen.

Check ook:

Jackpotwinnaar Staatsloterij spoorloos na 30 miljoen te hebben gewonnen