Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Man stopt 15 eieren in z’n achterste en moet met spoed het ziekenhuis in

eieren

Sommige mensen vinden het blijkbaar prettig om dingen in hun achterste te stoppen. Maar als je dit dan doet, schiet hier niet in door. Iets waar een 29-jarige Nederlandse man geen boodschap aan had. Hij belandde namelijk op de eerste hulp nadat hij vijftien gepelde, hardgekookte eieren in zijn anus had gestopt, terwijl hij onder invloed was van middelen.

De vijftien gekookte en gepelde eieren zorgden ervoor dat de man later op de avond zoveel last van zijn buik kreeg, dat hij naar het ziekenhuis moest. Na onderzoek concludeerde een van de doktoren op de eerste hulp dat de man een verhoogde hartslag, en een versnelde ademhaling had. Ook zouden de buikspieren van de man zich willekeurig aanspannen.

Na een CT-scan bleek dat er naast een perforatie in de karteldarm ook een forse hoeveelheid lucht en vocht in de vrije buikholte zat. Tijdens de operatie werd ook nog eens duidelijk dat er een grote scheur in de darmwand zat. Volgens de doktoren hebben ze de vijftien eieren ’zo goed en zo kwaad als dat ging’ verwijderd, en de buikholte gespoeld. Hoewel de patiënt na de operatie voor korte tijd op de intensive care moest verblijven is de operatie succesvol verlopen.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like