Connect with us

Hi, what are you looking for?

Life

Man dreigt McDonald’s op te blazen omdat er geen saus bij kipnuggets zit

McDonald's

Wie kan er niet genieten van een burgertje van McDonald’s op z’n tijd, maar soms gaat er wel eens wat mis met je bestelling? De meeste mensen zullen even teruggaan naar de bali om er beleefd naar te vragen, maar helaas is niet iedereen zo geduldig. In Amerika dreigde een man een restaurant van de fastfoodketen op te blazen omdat zijn dipsaus voor zijn kipnuggets ontbrak. 

McDonald's

Geen dipsaus voor de nuggets

Het incident vond plaats in de Amerikaanse staat Iowa. Een 42-jarige man belde rond 17:20 naar Mac, nadat hij erachter kwam dat hij nuggets zonder dipsaus kreeg, dit maakte hem waarschijnlijk agressief. Hoe konden de Mac medewerkers zijn dipsaus vergeten?? Het gezegde; waar er mensen werken worden er fouten gemaakt kende hij blijkbaar niet. Toen er werd opgenomen schold de man flink uit, waarbij hij er ook uit gooide dat hij van plan was de tent op te willen blazen, wat geleid heeft dat de medewerker de politie inschakelde.

Opgepakt door de politie

In een telefoongesprek met de politie gaf de beller vrij snel aan dat het een ‘prank’ was. Of het echt een grap was of niet, was niet belangrijk voor de politie. Het resultaat: een rechtszaak en een nacht in de plaatselijke gevangenis. En ook nog zonder nuggets nog dipsaus.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply