Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Gast choqueert vriendin met briljante plas-prank

plas prank

Stellen die al een lange tijd samen zijn herkennen het vast: there is no shame in your game. Plassen met de deur open, scheten laten in bed en het boeit je bijna niet meer hoe je er uitziet. Hopelijk krijg je toch nog wel een béétje privacy van je vriend of vriendin.

En die privacy kan je goed gebruiken om een prank met hem of haar uit te halen! Dat is in ieder geval wat deze man in onderstaande video besluit te doen. Terwijl zijn vriendin zichzelf in de spiegel in de badkamer aan het opmaken is, moet hij heel nodig naar het toilet. In ieder geval, hij doet alsof. Want hij haalt een opmerkelijke prank bij zijn vriendin uit. Nieuwsgierig wat? Check de video hieronder!
 


 

Nog meer pranks 

Wil je van nog meer pranks genieten? Ga er dan maar eens goed voor zitten, want heb je deze video al gezien waarin een prank hartstikke fout gaat? Toch jammer. Of wat dacht je van de prank van een jongen die expres onverstaanbaar tegen Thierry Baudet aanlult en hij geen idee heeft wat -ie moet doen? De prank van deze Russische vrienden gaat misschien iets té ver, maar we kunnen er nog steeds smakelijk om lachem, LOL! 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like