Connect with us

Hi, what are you looking for?

Humor

Verwarrend: Man doet net alsof hij zijn hond niet ziet

hond

Je kan een kat bij zijn naam roepen, maar de kans is heel groot dat -ie niet braaf komt aanlopen. Honden daarentegen vaak wel. En als ze dan naar je toe hobbelen is het met veel enthousiasme!

Het baasje uit bovenstaande video heeft een hond genaamd Jake. Jake komt altijd trouw naar hem toegerend als zijn baasje hem roept. Om die reden wilde de man eens wat nieuws uitproberen: wat als hij Jake roept, maar doet alsof hij hem niet ziet?
 

Jake, waar ben je?!

Zo gezegd, zo gedaan: hij roept Jake bij zich. Jake meldt zich uiteraard netjes bij hem, maar de man doet net alsof hij hem niet ziet. De hond raakt steeds ongeduldiger en laat voelbaar weten dat hij er is! Alsnog doet de man alsof hij niet in de buurt is. De verwarring is enorm bij Jake, lol! Gelukkig hoeft hij niet voor altijd in verwarring te blijven, want zijn baasje kan het niet over zijn hart verkrijgen om niet al na een minuut uit zijn rol te komen. 
 

Luisteren

Jake is een hond die goed luistert, maar lang niet alle honden luisteren even goed naar zijn of haar baasje. Net zoals puppy Chet in deze video… 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

You May Also Like